sábado, 3 de mayo de 2014

borsa de treballadors/ores socials del Consell Comarcal del Vallès Occidental. (Barcelona)

Consell Comarcal del Vallès OccidentalANUNCI sobre convocatòria per a la creació d'una borsa de treballadors/ores socials del Consell Comarcal del Vallès Occidental.
La Comissió Permanent del Consell Comarcal del Vallès Occidental, el passat dia 3 d’abril de 2014, per acord núm. 19/2014, va aprovar bases i convocatòria específica per a la creació d’una borsa de personal funcionari interí i/o personal laboral temporal del Consell Comarcal del Vallès Occidental, per a cobrir llocs de treball de:
Treballadors/ores Socials, grup A, subgrup A2
Per donar compliment al principi de publicitat que han de regir els procediments selectius de personal en les administracions públiques, les bases i convocatòria específica esmentada han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 22 d’abril de 2014.
Les sol·licituds per poder formar part del procés selectiu es podran presentar durant el termini de 20 dies naturals, comptats a partir del dia hàbil següent al de la publicació d’aquest anunci al DOGC. Si el darrer dia de presentació d’instàncies coincidís en festiu, s’entendria el termini prorrogat fins al primer dia hàbil següent.{del 3 al 22 de maig de 2014, a.i.}
La resta d’anuncis que es derivin de la convocatòria es faran públics en el tauler d’anuncis de la Corporació i a la web comarcal. 
www.ccvoc.org  Direcció: Carretera N-150, km 15, 08227 Tarrasa, Barcelona Telèfon:937 27 35 34

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia