jueves, 3 de julio de 2014

ajudes destinades al foment de l'ocupació de les persones amb discapacitat en empreses ordinàries, en l'exercici 2014.

1. Objecte, àmbit i condicions. 1. Esta orde té com a objecte establir un programa dajudes destinades a afavorir la inserció laboral de les persones amb discapacitat en el mercat ordinari de treball, per mitjà del suport a la contractació indefinida, contractació temporal i adaptació del lloc de treball.
2. Les contractacions hauran d’efectuar-se el 2014 i executar-se en centres de treball radicats a la Comunitat Valenciana. No obstant això, també seran subvencionables les contractacions indefinides inicials que hagen tingut lloc l’últim trimestre de 2013.
3. Els treballadors hauran d’haver romàs desempleats i inscrits com a demandants d’ocupació als centres Servef d’Ocupació fins a la seua contractació.
2. Beneficiaris. 1. Com a ocupadores podran ser beneficiàries:
a) Amb caràcter general, les empreses, siga quina siga la seua forma jurídica, les persones físiques i les entitats privades sense ànim de lucre, amb àmbit d’actuació a la Comunitat Valenciana.
b) En cas de les ajudes per contractació indefinida de persones amb discapacitat i adaptació del lloc de treball, qualsevol ocupador, incloent-hi les cooperatives de treball associat que incorporen com a socis treballadors amb discapacitat.
Els treballadors amb discapacitat contractats podran beneficiar-se de l’ajuda per adaptació de lloc si no l’haguera sol·licitada el seu ocupador.
5. Sol·licitud i documentació general. 1. Dirigides al Servef, les sol·licituds es presentaran en un imprés normalitzat a les direccions territorials d’Ocupació, sense perjuí de presentar-les segons el que disposa l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. Així mateix podrà realitzar-se la presentació telemàtica de les sol·licituds accedint al Catàleg de servicis públics interactius de la Generalitat a través de ‹ www.tramita.gva.es › o del web del Servef ‹ www.servef.es › i seleccionant el servici corresponent.
Per a això, el sol·licitant haurà de disposar de firma electrònica avançada, bé amb el certificat reconegut d’entitat (persones jurídiques), o bé amb el certificat reconegut per a ciutadans (persona física), ambdós admesos per la seu electrònica de la Generalitat (‹ https://sede.gva.es) ...
6. Termini de presentació de sol·licituds. Les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de dos mesos {del 4 de juliol al 3 de setembre de 2014, a.i.}* des de la contractació objecte de l’ajuda, sense que en cap cas puguen presentar-se després del 30 de setembre de 2014. Per a les contractacions efectuades abans de la publicació de l’orde, el termini de dos mesos s’iniciarà l’endemà de la publicació esmentada*.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia