viernes, 4 de julio de 2014

subvencions de foment de l'ocupació dirigida a emprenedors per a l'any 2014.

1. Objecte i àmbit. 1. Esta orde té per objecte l’establiment d’ajudes destinades a afavorir la creació i consolidació de l’ocupació per compte propi en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.
2. Estes ajudes només es concediran per a centres de treball situats a la Comunitat Valenciana.
2. Beneficiaris. 1. Els beneficiaris d’estes ajudes són els treballadors autònoms o per compte propi i els perceptors de la prestació per desocupació en la seua modalitat de pagament únic pel valor total de l’import de la prestació, en els termes i amb les condicions establides en cada un dels títols d’esta orde.
2. S’entendrà com a personal treballador autònom o per compte propi aquell que realitza de forma habitual, personal i directa una activitat econòmica a títol lucratiu sense subjecció a contracte de treball, encara que utilitze el servici remunerat d’altres persones.
4. Presentació de sol·licituds. 1. Les sol·licituds, que hauran de dirigir-se al Servici Valencià d’Ocupació i Formació, es formalitzaran en impresos normalitzats que es presentaran en les corresponents direccions territorials del SERVEF, sense perjuí de poder presentar-les en els altres llocs previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, inclosa la presentació telemàtica, per a la qual el sol·licitant haurà de disposar de firma electrònica avançada amb un certificat reconegut per a persones físiques admés per la seu electrònica de la Generalitat < https://sede.gva.es > i accedir al catàleg de Servicis Públics interactius de la Generalitat a través de les pàgines webs < www.tramita.gva.es > o < www.servef.es >.
5. Termini de presentació de les sol·licituds. El termini de presentació de les sol·licituds s’iniciarà l’endemà de la publicació de la convocatòria i finalitzarà:
a) En el cas de les ajudes establides en el títol II (establiment per compte propi) i el títol III (primera contractació): 30 de setembre de 2014.
b) En el cas de les ajudes establides en el títol IV (abonament de quotes): 31 d’octubre de 2014.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia