viernes, 3 de octubre de 2014

1 peó-agutzil.(temporal). Ajuntament de Cistella (Girona)

Per la Resolució d’Alcaldia num 39/2014 de data 26 de setembre de 2014, s’aprovaren les bases i la convocatòria que regulen el procés selectiu, mitjançant la modalitat de concurs, per a la contractació laboral temporal d’un peó/agutzil, amb un contracte d’interinitat, fins a la provisió definitiva del lloc de treball i per a la constitució d’una borsa de treball.
S’adjunten les bases reguladores que regiran la convocatòria:
« BASES PER A LA SELECCIÓ D’UNA PLAÇA DE PEÓ, EN RÈGIM DE LABORAL TEMPORAL
PRIMERA.- Objecte. L’objecte d’aquestes bases és regular el procés selectiu, mitjançant la modalitat de concurs, per a la contractació laboral temporal d’un peó/agutzil, amb un contracte d’interinitat, fins a la provisió definitiva del lloc de treball.
Característiques de les tasques del lloc de treball:
Les encomanades a la brigada d’obres i serveis, com ara petites obres, neteja de vies públiques, conservació de jardins i arbrat, conducció de vehicles, ajuda a la prestació de serveis municipals, conservació d’edificis municipal, trasllat de mobiliari, activitats preparatòries d’actes amb intervenció municipal, notificacions, primers auxilis i utilització dels desfibril·ladors municipals, i altres de caràcter similar que li siguin atribuïdes.
Aquesta plaça s’assimila a les agrupacions professionals sense requisit de titulació, a que fa referencia la DA 7ª de l’EBEP, grup E, i està dotada amb les retribucions i tasques corresponents d’acord amb la relació de llocs de treball i la legislació vigent.
Els/les aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per a prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu, d’acord amb la LO 17/199, de 13 de desembre, de Protecció de dades.
SEGONA.- Modalitat del contracte. La modalitat del contracte es la de laboral temporal d’interinitat, de conformitat a allò establert a l’article 23 PPGE pel 2013, i es regula per l’art 15 del text refós de l’ET, aprovat per RDL 1/1995, de 24 de març, i pel RD 2720/1998, de 8 de setembre.
La jornada de treball serà de 30 hores setmanals, essent l’horari de treball de matins. L’horari concret vindrà determinat per les necessitats del servei que es donin en cada moment.
TERCER.- Requisits per prendre part a les proves. Per prendre part en les proves de selecció, els/les aspirants hauran de reunir totes i cadascuna de les condicions o requisits següents, que hauran de complir-se l’últim dia de presentació de sol·licituds:
a) Tenir nacionalitat espanyola o la de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d’aquells estats, en què, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què es troba definida en el Tractat Constitutiu de la Comunitat Europea.
També podran ser admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors.
Així mateix, també podran presentar-se al procés de selecció les persones amb nacionalitat d’estats estrangers que no pertanyen a la Unió Europea sempre que tinguin permís de residència i treball vigent, d’acord amb la legislació d’estrangeria aplicable.
Els/les aspirants que no tinguin nacionalitat espanyola hauran de demostrar coneixements suficients de castellà i hauran de superar les proves establertes amb aquesta finalitat.
b) Haver complert 16 anys el dia que acabi el termini de presentació de sol·licituds i no excedir de l’edat de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol de certificat d’escolaritat o equivalent. En cas de presentació d’altres títols equivalents, l’aspirant haurà d’aportar un certificat oficial de l’equivalència de les titulacions presentades.
d) No patir malaltia ni defecte físic que impedeixi el normal exercici de la funció de la plaça que es convoca.
e) No haver estat separat/ada per expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat/ada per a l’exercici de funcions públiques per sentència ferma.
f) No trobar-se incurs/a en causes d’incapacitat o incompatibilitat, contingudes a la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d’incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques.
g) Tenir coneixements de català equivalents al Certificat de nivell elemental de català de la Junta Permanent de Català (nivell A).
h) Tenir permís de conduir tipus B.
i) Estar en possessió del títol basic d’aplicador de productes fitosanitaris.
QUARTA.- Presentació d’instàncies. Les persones interessades en prendre part a les proves han de presentar una instància, en la qual hauran de manifestar que coneixen i accepten aquestes bases i que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en les mateixes.
Les instàncies, es dirigiran a l’Alcalde President i es presentaran al Registre general d’aquest Ajuntament, o en la forma que estableix l’article 38.4 c) de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú (en endavant LRJPAC), durant el termini de 10 dies naturals a partir del següent a la publicació de l’anunci de la convocatòria al BOP de Girona, al DOGC, al taulell municipal i a la web de l’Ajuntament.{del 4 al 13 de octubre de 2014, a.i.}
A la instància s’adjuntarà la documentació següent:
a) Fotocòpia compulsada del Document Nacional d’Identitat, del document equivalent dels països de la Unió Europea, o del permís de residència en el cas d’estrangers extracomunitaris.
b) Fotocòpia compulsada de la Titulació exigida.
c) En el seu cas, fotocòpia compulsada de la documentació que acredita tenir coneixements de català equivalents al Certificat de nivell elemental de català de la Junta Permanent de Català. (nivell A).
d) En el seu cas, fotocòpia compulsada de la documentació que acrediti tenir coneixements de la llengua castellana segons disposa la base sisena.
e) Fotocòpia compulsada del permís de conduir tipus B i del títol basic d’aplicador de productes fitosanitaris
f) Currículum vitae acadèmic i professional.
g) Fotocòpia compulsada dels certificats i títols acreditatius dels mèrits que s’al·leguin per a ser valorats en la fase de concurs: Vida laboral original. Els mèrits insuficientment acreditats no es valoraran.
www.cistella.cat  - Plaça Major, 4, 17741 Cistella, Girona  - 972 54 77 09

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia