jueves, 12 de febrero de 2015

1 Educador Social, temporal a temps parcial (60 % de jornada). Ajuntament des Mercadal. (Menorca-Illes Balears)

“BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA SELECCIÓ D'UN/A EDUCADOR/A SOCIAL COM A PERSONAL LABORAL TEMPORAL
Primera.- Objecte. És objecte de la present convocatòria la selecció d'un candidat pel procediment de concurs-oposició per ocupar amb caràcter de personallaboral temporal a temps parcial (60%jornada) un lloc d'educador social, amb categoria de tècnic mitjà.
Segona.- Condicions dels aspirants
a) Tenir la nacionalitat de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d'aquells estats en els quals sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors.
b) Tenir 18 anys d'edat i no excedir de l'edat màxima de jubilació forçosa.
c) No haver estat separat del servei, mitjançant expedient disciplinari, de cap administració pública, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per al compliment de les funcions públiques.
d) Posseir la capacitat funcional física i psíquica per a la realització de les tasques habituals dels cos de tècnics superiors.
e) Estar en possessió de la titulació de diplomat en educador social o habilitació amb titulació universitària (supòsit b) de la disposició transitòria tercera de la Llei 8/2002)
f) Acreditar els coneixements de llengua catalana corresponents al nivell C1 (equivalent al nivell C anterior) de la junta avaluadora de català. Posat el cas que no es puguin acreditar documentalment els coneixements de llengua catalana dins el termini de presentació de sol.licituts, es farà una prova específica que servirà per acreditar-los i que serà la primera que s'haurà d'efectuar dins aquesta convocatòria.
g) Incorporació immediata.
Tercera.- Funcions. Funcions pròpies de la professió de l'educador social, així com qualsevol altra tasca professional de caràcter anàleg a la seva categoria que, per raó del servei, se li encomani, concretament formarà part de l'àrea de joventut i les tasques a desenvolupar seran les següents:
- Dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil
- Direcció i coordinació d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil
Quarta.- Sol·licituds.  Les sol·licituds es dirigiran al batle President de la Corporació i es presentaran en el termini de quinze dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació d’aquestes bases i convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) {del 13 al 27 de febrer de 2015, a.i.} , publicant-se també a la pàgina web de l’Ajuntament des Mercadal.
Els anuncis successius es publicaran en el tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament i a la pàgina web. www.aj-esmercadal.org
La presentació de sol·licituds i la documentació acreditativa esmentada en la base anterior, podrà fer-se en el Registre General de la Corporació o en la forma establerta per l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
En cas de presentació d’instàncies a les Oficines de Correus, es lliuraran a aquestes dependències, abans de la finalització del termini de  presentació d’instàncies, en sobre obert, per ser datades i segellades pel funcionari de Correus. Només així s’entendrà que van tenir la seva entrada el dia de la seva presentació a Correus i per tant podrà ser admès a la convocatòria sempre que es doni compliment al que s’ha exposat anteriorment.
Per ser admesos i prendre part de les proves bastarà que els aspirants manifestin a les seves instàncies que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides, excepte el certificat de coneixements de llengua catalana del que n'hauran d'adjuntar fotocòpia compulsada, d'altra manera hauran de realitzar la prova específica descrita a la fase segona.

En el seu cas, hauran de presentar juntament amb la instància, la relació de mèrits a efectes de valorar la fase de concurs, que hauran de ser originals o fotocòpies compulsades. Els mèrits adduïts i no justificats pels aspirants de la forma indicada no seran valorats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia