sábado, 14 de febrero de 2015

1 Metge especialista en Nefrologia. Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears

Convoc. El procés per a la contractació d’un METGE ESPECIALISTA EN NEFROLOGIA, amb els requisits, les característiques i els criteris de selecció següents:
Requisits de la plaça. Estar en possessió del títol d’especialista en nefrologia obtingut mitjançant el sistema MIR d’Espanya, o bé homologat per a poder exercir dita modalitat.  
Funcions per desenvolupar. Participar de forma general i especialitzada en la organització, i desenvolupament de les activitats educatives relacionades amb el projecte. 
  • Elaborar estàndards d’actuació professional relacionades amb el projecte.
  • Interactuar, entrevistar i atendre les necessitats informatives dels pacients renals amb la finalitat d’oferir-lis la millor informació especialitzada possible sobre les alternatives terapèutiques en cas d’arribar a una situació de Malaltia Renal Crònica terminal que requereixi un  tractament sustitutiu.
  • Preparar un pla d’actuació escrit sobre el procés informatiu.
  • Realitzar un informe mensual sobre els avanços del projecte (detallant accions desenvolupades, compliment o no de plaços de calendari, fites, etc.), així com un informe final del projecte que inclogui els resultats del mateix.
  • Totes aquelles tasques que li encomani l’IP relacionades amb el projecte d’investigació.
Criteris de selecció dels aspirants. La selecció tindrà lloc per la valoració dels mèrits acreditats pels aspirants d’acord amb el barem que tot seguit es desenvolupa, i una entrevista personal.
Modalitat de contractació: Contracte per obra i servei associat al Projecte de col·laboració per a la implantació d’un procés educatiu per a l’elecció lliure del tractament substitutiu renal (TSR) per pacients amb malaltia còrnica avançada (ERCA), sota la responsabilitat del Cap de Servei de Nefrologia, HU Son Espases, o nefròleg en qui delegui , de durada de 12 mesos a raó de 15 hores setmanals.  
  • Remuneració bruta: 18.950 euros bruts l’any.
El dia i hora de l’entrevista es publicarà a la web de la Fundación www.idispa.es
Presentació de sol·licituds. La sol·licitud, a la qual s’han d’adjuntar el CV i la documentació acreditativa del compliment dels requisits i mèrits, s’ha de presentar a les oficines de la Fundació (Hospital Universitari Son Espases, Edifici S) o per correu electrònic a idispa.rrhh@ssib.es , referència nefrólogo de ERCA.
Termini de presentació. 5 dies naturals des de la data de publicació.{del 15 al 19 de febrer de 2015, a.i.}
Una vegada puntuats els candidats es publicarà a la web de la Fundació www.idispa.org la puntuació amb la persona seleccionada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia