sábado, 14 de febrero de 2015

1 plaça de NUTRICIONISTA de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull

Convocatòria per a la provisió /contractació d’una plaça de NUTRICIONISTA de la Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull
La Fundació d’Investigació Sanitària de les Illes Balears Ramon Llull té encomanades, entre d’altres, la funció/les funcions de gestionar mitjans i recursos al servei de l’execució de programes d’investigació clínica, bàsica i aplicada, desenvolupament tecnològic i innovació en el camp de la salut.
Per poder dur a terme aquestes funcions, la Fundació té la necessitat de dur a terme la incorporació temporal d’un diplomat/graduat en nutrició pel servei d’endocrinologia i nutrició de l’hospital son Llàtzer del qual n’és l’Investigador Principal el Dr. Masmiquel.
Convoc
El procés per a la contractació d’un NUTRICIONISTA, amb els requisits, les característiques i els criteris de selecció següents:
Requisits de la plaça. Estar en possessió del títol de diplomat/graduat en nutrició humana i dietètica.
Experiència laboral com a nutricionista dietista clínica hospitalària durant un mínim de quatre anys.
Experiència investigadora en l’àmbit de la nutrició hospitalària durant un mínim d’un any en centre hospitalari.
Funcions per desenvolupar. Participar de forma general i especialitzada en la organització, desenvolupament de les activitats dietètiques i de nutrició relacionades amb el projecte d’investigació.
Elaborar estàndards d’actuació professional relacionades amb el projecte d’investigació. 
Intervenir a les activitats de suport nutricional relacionades amb el projecte d’investigació.
Desenvolupar plans de cures nutricionals relacionades amb el projecte d’investigació.
Elaborar programes d’educació  nutricional relacionades amb el projecte d’investigació.
Totes aquelles tasques que li encomani l’IP relacionades amb el projecte d’investigació.
Criteris de selecció dels aspirants. La selecció tindrà lloc per la valoració dels mèrits acreditats pels aspirants d’acord amb el barem que tot seguit es desenvolupa, i una prova escrita.
Modalitat de contractació: Contracte per obra i servei  associat al projecte investigador principal Dr. Masmiquel  amb dedicació de 25 hores setmanals i una durada de 12 mesos
•   Remuneració bruta total      878,54 € bruts mensuals.
El dia i l’hora de la prova pràctica es publicarà a la web de la Fundació www.idispa.es
Presentació de sol·licituds. La sol·licitud, a la qual s’han d’adjuntar el CV i la documentació acreditativa del compliment dels requisits i mèrits, s’ha de presentar a les oficines de la Fundació (Hospital Universitari Son Espases, Edifici S) o per correu electrònico a idispa.rrhh@ssib.es  , referencia nutricionista del Dr. Masmiquel.
Termini de presentació. 5 dies naturals des de la data de publicació.{del 15 al 19 de febrer de 2015, a.i.}
Una vegada puntuats els candidats es publicarà a la web de la Fundació www.idispa.org la puntuació amb la persona seleccionada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia