sábado, 14 de febrero de 2015

1 plaça de tècnic/ca de dinamització, A2, en règim laboral temporal (50% jornada laboral ordinària). Ajuntament d'Ascó (Tarragona)

bases i la convocatòria per a cobrir plaça de tècnic/ca de dinamització, A2, en règim laboral temporal (50% jornada laboral ordinària). 
S'adjunten les bases reguladores que regiran la convocatòria:
BASES QUE REGIRAN LA SELECCIÓ D’UN TÈCNIC/A DE DINAMITZACIÓ, EN RÈGIM DE CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL, A TEMPS PARCIAL, PEL SISTEMA DE CONCURS OPOSICIÓ
PRIMERA. Objecte de la convocatòria L’objecte de la present convocatòria és la provisió, pel sistema de concurs oposició lliure, d’un tècnic/a  de dinamització, per desenvolupar les tasques de promoció i diversificació econòmica, recuperació i protecció del patrimoni municipal i gestió de l’eficiència energètica dels serveis i les instal·lacions municipals, en règim de contractació laboral temporal, per termini d’un any, a temps parcial (50% jornada laboral ordinària).
El lloc de treball s’adscriu al grup professional A2, tècnics/ques mitjos, d’acord amb el que s’estableix al Conveni de personal laboral de l’ajuntament d’Ascó.
SEGONA. Requisits d'admissió d'aspirants. Per a poder participar en els processos selectius serà necessari reunir els requisits següents, en el moment en que finalitzi el termini d’admissió de sol·licituds:
a) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que disposa a l'article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'estatut bàsic de l'empleat públic.
b) Tenir complerts divuit anys.
c) Estar en possessió del títol de Grau. Preferentment en la branca tècnica de geografia i ordenació del territori amb menció de planificació territorial i desenvolupament local.
d) No haver estat separat mitjançant un expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a llocs o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions similars a les que desenvolupen en el cas del personal laboral, en el que hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.
e) No patir cap malaltia o defecte físic o psíquic, que impedeixi l’exercici de les funcions del lloc de treball a proveir.
f) Acreditar el coneixement adequat de les dues llengües oficials a Catalunya, el català a nivell de suficiència, equivalent al certificat C de la Secretaria de Política Lingüística. En el cas de no tenir l’acreditació corresponent, la persona aspirant serà convocada per a la realització d’una prova, que en el cas de no superar-se, comportaria la seva exclusió del procés.
TERCERA. Forma i termini de presentació d'instàncies. Les sol·licituds requerint prendre part en la present convocatòria, en les que els aspirants faran constar que reuneixen les condicions exigides en les presents bases generals per a la plaça que s'opti, es dirigiran a Alcaldia de l'Ajuntament de Ascó, i es presentaran en el registre d'entrada d'aquest Ajuntament o bé mitjançant el procediment que regula l'article 38.4 de la Llei 30/1992, en el termini de vint dies naturals a comptar des de l'endemà de l'última publicació.
Les bases íntegres es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya {del 13 de febrer al 4 de març de 2015, a.i.} i es publicaran igualment en el Taulell d'Edictes de l'Ajuntament. www.asco.cat  C/ Hospital 2, 43791 Ascó, Tarragona - 977 40 50 06
Per ser admès a la convocatòria les persones aspirants hauran d’acompanyar a la instancia justificants acreditatius compulsats de posseir els requisits exigits per a participar en la present convocatòria, així com la fotocòpia compulsada del DNI, el currículum vitae (dades personals, estudis, experiència professional, altres mèrits) i els justificants acreditatius dels mèrits al·legats compulsats.
La prestació dels serveis a l’Administració Pública i/o empresa privada s’acreditaran mitjançant un certificat de vida laboral de la persona sol·licitant emès per la Tresoreria General de la Seguretat Social i amb fotocòpies compulsades dels contractes, nòmines o certificats d’empresa que acrediti la naturalesa dels serveis prestats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia