jueves, 12 de febrero de 2015

1 lloc de capatàs d’obres (categoria C2), mitjançant contracte laboral temporal a temps parcial, per substituir la jubilació parcial del titular de la plaça del Consell Insular de Menorca.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA D’UN LLOC DE CAPATÀS D’OBRES (CATEGORIA C2), MITJANÇANT CONTRACTE LABORAL TEMPORAL A TEMPS PARCIAL, PER SUBSTITUIR LA JUBILACIÓ PARCIAL DEL TITULAR DE LA PLAÇA DEL CONSELL INSULAR DE MENORCA
1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. L’objecte d’aquesta convocatòria és cobrir el lloc de CAPATÀS D’OBRES (categoria C2), mitjançant contracte laboral temporal a temps parcial (75 % jornada) i pel procediment de CONCURS OPOSICIÓ, per substituir la jubilació parcial del treballador LLORENÇ TRIAY MARQUÈS, d'acord amb el que estableix l’article 166 de la Llei general de la Seguretat Social.
2. REQUISITS I CONDICIONS GENERALS QUE HAN DE COMPLIR LES PERSONES ASPIRANTS. Per ser admesos al concurs oposició, les persones aspirants han de complir els requisits següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola o trobar-se en algun dels supòsits previstos en l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut bàsic de l’empleat públic.
b) Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.
c) Tenir complerts 16 anys i no excedir, en el seu cas, de l’edat màxima de jubilació forçosa.
d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per ocupar llocs o càrrecs públics per resolució judicial, per a l’accés al cos o l'escala de funcionari o per exercir funcions similars a les que desenvolupen en el cas de personal laboral, en què haguessin estat separats o inhabilitats. En els casos de nacionals d’altres estats, no trobar-se inhabilitats o en situació equivalent ni haver estat sotmesos a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat, accedir als llocs públics en els mateixos termes.
e) Estar en possessió del títol de graduat escolar, EGB o equivalent.
Els aspirants d’altres estats que es trobin en els supòsits de l’article 57 de l’EBEP han d’estar en possessió d’algun dels títols reconeguts a Espanya, d’acord amb el que estableix la normativa vigent en la matèria.
Així mateix, han de demostrar coneixements suficients de castellà i de català, per a la qual cosa se’ls podrà exigir la superació de proves de coneixement d’aquestes llengües.
f) Tenir el carnet de conduir B1 o superior
g) No patir cap malaltia o discapacitat física o psíquica que impedeixi el desenvolupament normal de les funcions corresponents a la plaça.
h) No trobar-se inclosos en cap de les causes d’incapacitat previstes en la legislació per al desenvolupament del càrrec.
i) Trobar-se en situació d’atur i estar inscrit en el SOIB com a demandant de treball o tenir un contracte de durada determinada amb el CIM.
3. PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS. Les sol·licituds per participar en els procediments selectius s’han de formular en document normalitzat al qual s’ha d’adjuntar la documentació següent:
a) Acreditació de la nacionalitat: fotocòpia del document nacional d’identitat de la persona sol·licitant o, si no té la nacionalitat espanyola, del document oficial acreditatiu de la personalitat.
b) Original i còpia o fotocòpia compulsada del títol exigit per prendre part en la convocatòria o resguard d’haver abonat els drets per a la seva expedició. Si la titulació figura en una llengua diferent a la catalana o a la castellana (llengües oficials de les illes Balears), serà necessari aportar el títol traduït per un intèrpret jurat en alguna d’aquestes dues llengües.
c) Original i còpia o fotocòpia compulsada del carnet de conduir B1 o superior.
d) Targeta d’estar inscrit en el SOIB com a demandant de treball o tenir un contracte de durada determinada amb el CIM.
e) Currículum vitae, amb el contingut mínim següent: dades personals, titulació exigida a la convocatòria i mèrits que s’al·leguen. En l’apartat d’experiència professional cal especificar el nom dels centres de treball, les categories professionals exercides i el temps de prestació de serveis. En l’apartat de formació cal especificar el nom del centre formatiu i la durada o els crèdits de cada acció formativa. (No s’ha d’adjuntar cap document dels mèrits que s’al·leguen, aquests se sol·licitaran d'acord amb el que estableix l'apartat 8.2 de la base vuitena: fase de concurs).
Si alguna de les sol·licituds tingués cap defecte esmenable es comunicarà a la persona interessada a fi que el corregeixi en un termini de deu dies, de conformitat amb l’article 71 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, del règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú (des d’ara, LRJPAC). El fet de no esmenar els defectes assenyalats en el requeriment dintre del termini establert per fer-ho, suposarà que es consideri que l’aspirant ha desistit de la seva sol·licitud.
Els errors de fet que es poguessin advertir poden ser corregits en qualsevol moment, d’ofici o a petició de la persona interessada.
4. LLOC, TERMINI I FORMA DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS. Les sol·licituds i els documents annexos requerits en la convocatòria s’han de presentar en el Registre General del Consell Insular de Menorca (oficines d’atenció al ciutadà, situades a la plaça de la Biosfera núm. 5 de Maó, i a la plaça de la Catedral núm. 5 de Ciutadella).
També es pot presentar la documentació en la forma establerta en l’article 38.4 de l’LRJPAC, sens perjudici dels altres mitjans prevists en la norma.
Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant la instància tipus que s’adjunta com a annex a la convocatòria i que es troba a disposició de totes les persones interessades tant al Registre General del Consell Insular de Menorca com en la seva pàgina web (www.cime.es).
El termini per a la presentació d’instàncies serà de 15 dies naturals comptats a partir de l’endemà d’haver-se’n publicat la convocatòria en el BOIB. {del 13 al 27 de febrer de 2015, a.i.} A efectes informatius, també es publicarà en el tauler d’anuncis i en el web del Consell Insular de Menorca (www.cime.es ).
Si el dia d’acabament del termini de presentació de sol·licituds coincideix en diumenge o festiu, l’esmentat termini finalitzarà el dia hàbil següent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia