martes, 3 de febrero de 2015

1 plaça de tècnic/a auxiliar de medi ambient i salut, grup C1, en règim laboral interí de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt. (Barcelona)

BASES PER A LA CONVOCATORIA AMB CARACTER D’URGÈNCIA, D’UNA PLAÇA INTERINA DE TECNIC/A AUXILIAR DE MEDI AMBIENT I SALUT MUNICIPAL
1. Objecte de la convocatòria. És objecte de la present convocatòria amb caràcter d’urgència, mitjançant accés lliure, d’una plaça de tècnic/a auxiliar de medi ambient i salut, grup C1, en règim laboral interí de l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt.
1.1 Funcions del lloc de treball:
a. Control de la tinença d’animals de companyia (seguiment recollida d’animals de carrer, llicències d’animals potencialment perillosos, colònies de gats de carrer).
b. Prevenció d’incendis forestals en municipis: franges de protecció, control de parcel·les.
c. Autoritzacions i seguiments d’arbres amb risc de caiguda.
d. Coordinació de tallers d’educació ambiental a les escoles municipals.
e. Control de la prevenció de legionel·la en les diferents instal·lacions municipals.
f. Vigilància de la seguretat alimentària en els diferents establiments que realitzen la seva activitats en el municipi.
g. Altres funcions que per disposició de la regidoria, tècnic designat, alcaldia o normatives vigents li siguin atribuïdes.
1.2. Condicions del lloc de treball:
a. Tipus de contracte: interinatge per la cobertura del permís de maternitat i derivats.
b. Categoria: tècnic/a auxiliar
c. Jornada completa: 37,5 hores setmanals.
d. Distribució horària:
- Dilluns de 08.00 a 14.30 i de 16.00 a 19.00 h
- Dimarts a divendres de 08.00 a 15.00 h.
e. Retribució bruta mensual: 1.358,54 €.
2. Condicions dels aspirants. Per ésser admesos a la realització de les proves selectives, els aspirants hauran de complir els següents requisits:
a) No haver estat separat per resolució administrativa ferma, del servei de cap administració pública, i no trobar-se inhabilitat per sentència ferma per a l’exercici de les funcions públiques.
b) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del disposat a l’art. 57 EBEP (Estatut Bàsic de l’Empleat Públic).
c) Tenir la capacitat funcional per portar a terme les tasques del lloc de treball.
d) Haver complert 16 anys i no exercir l’edat de jubilació forçosa en la data que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.
e) Estar en possessió del títol de batxillerat o tècnic/a.
f) Estar en possessió del carnet de conduir B. 
3. Presentació de sol·licituds. Les instàncies per sol·licitar prendre part a les proves selectives, en les quals els aspirants hauran de manifestar que compleixen totes i cadascuna de les condicions exigides, i en què s’haurà d’adjuntar en fotocòpia compulsada: el DNI, la titulació, el nivell C de català, si s’escau i la documentació i la documentació que acrediti els mèrits a valorar, es dirigiran al President de la Corporació i es presentaran en el termini de 20 dies naturals a comptar a partir de l’endemà de la darrera publicació de la convocatòria als diaris oficials.{del 4 al 23 de febrer de 2015, a.i.} Si al darrer dia de la presentació d’instàncies coincidís en dissabte, s’entendrà el termini prorrogat fins el primer dia hàbil següent.
Les instàncies també es podran presentar com determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992 de règim jurídic de les administracions públiques i de procediment administratiu comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia