viernes, 6 de febrero de 2015

Bases 11 places de policía local, turno libre. Ajuntament de Calvià. (Mallorca-Illes Balears)

BASES ESPECÍFIQUES DEL CONCURS OPOSICIÓ D’ONZE PLACES DE POLICIA LOCAL
1. CARACTERÍSTIQUES DE LA PLAÇA.
Funcionari de carrera
Grup: C1
Classificació: escala d’administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars.
Denominació: policia local
Nombre de vacants torn lliure: ONZE
3. TAXES PER OPTAR A PROVES DE SELECCIÓ:
14,00 €
4. REQUISITS DELS ASPIRANTS.
A més dels previstos en les bases generals, els interessats han d’estar en possessió dels següents requisits:
a) Tenir la nacionalitat espanyola.
b) Tenir fets els 18 anys.
c) Estar en possessió del títol de batxiller o equivalent. Per acreditar aquest requisit l’aspirant ha de lliurar original o còpia acarada del títol.
El justificant de pagament dels drets d’expedició del títol només té validesa fins a l’expedició del títol. Es presumirà que el títol ha estat expedit quan hagin transcorregut més de dos anys des de l’emissió del justificant de pagament dels drets d’expedició del títol i, en aquest cas, els aspirants quedaran exclosos i hauran d’acreditar el títol en el termini d’esmena de les deficiències, o justificar mitjançant un certificat del centre d’estudis oficials corresponent que el títol encara no es troba en l’expedient acadèmic de l’aspirant.
d) Estar en possessió del diploma del curs de capacitació de Policia Local, expedit per l’EBAP o per l'ISPIB, de conformitat amb l'establert en el Decret 100/2012, de 7 de desembre, pel qual s'estableixen els criteris de revalidació i actualització dels diplomes d'aptitud dels policies locals. S'haurà de presentar original o còpia compulsada del mateix juntament amb la sol·licitud de participació en la convocatòria.
e) No patir malaltia o defecte físic o psicofísic que impedeixi o menyscabi el correcte desenvolupament de les funcions de la categoria de policia local. S’ha d’adjuntar a la instància un certificat expedit per facultatiu col·legiat en el qual s’indiqui que l’aspirant compleix les condicions estipulades en el quadre d’exclusions mèdiques de l’Annex II del Decret 70/89, de les normes marc de les policies locals. Aquest certificat ha d’estendre’s en l’imprès oficial editat pel Col·legi Oficial de Metges d’Espanya (OMC) i ha de dur estampat el segell del Col·legi Mèdic Provincial que hagi estès el certificat.
f) Estar en possessió dels permisos de conducció de les classes A, B i BTP, els quals han d’estar vigents en la data d’expiració del termini de presentació de sol·licituds.
g) No haver estat separat del servei de l’Administració local, autonòmica o estatal, ni estar inhabilitat per exercir la funció pública.
S’ha de presentar juntament amb la instància una declaració en relació a aquest requisit.
h) No tenir antecedents penals per delictes dolosos. S’ha de presentar juntament amb la instància un certificat de penals.
i) Comprometre’s, mitjançant una declaració jurada, a portar armes i, si escau, a utilitzar-les.
Juntament amb la instància de participació en la convocatòria s’ha d’aportar original o còpia compulsada dels requisits enumerats anteriorment.
Tots els requisits enumerats en aquesta base s’han de posseir en el dia de la finalització del termini de presentació d’instàncies, i mantenir-se durant tot el procés selectiu.
El batle per si, o a proposta del president del tribunal, ha de comunicar als òrgans competents les inexactituds o falsedats en què hagin pogut incórrer els aspirants, als efectes procedents.

Si en qualsevol moment del procés selectiu el tribunal té coneixement que algun aspirant no compleix un o diversos dels requisits exigits en aquesta convocatòria, amb audiència prèvia de l’interessat, n’ha de proposar l’exclusió al batle i comunicar-li, als efectes oportuns, les inexactituds o falsedats consignades per l’aspirant en la sol·licitud d’admissió.   www.calvia.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia