miércoles, 4 de febrero de 2015

borsa extraordinària de treball per al cos de catedràtics de Música i Arts Escèniques en l'especialitat de Repertori amb Piano per a Instruments.

Titulació: Títol Superior de Música expedit d'acord amb el Reial Decret 2618/1966, el Reial Decret 617/1995 o el Reial Decret 631/2010 de l'especialitat de Piano, i acreditar formació acadèmica o experiència professional en l'especialitat a què s'opta.
Requisits generalsa) Tindre la nacionalitat espanyola o ser nacional d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea, o ser cònjuge, siga quina siga la seua nacionalitat, dels espanyols i dels nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguen separats de dret, i els seus descendents i els del seu cònjuge, sempre que no estiguen separats de dret, siguen menors de 21 anys o majors de la dita edat dependents, o nacional d'algun estat, a què s'apliquen els tractats internacionals firmats per la Unió Europea i ratificats per Espanya en els quals s'aplique la lliure circulació de treballadors i la norma que es dicte per a la seua incorporació a l'ordenament jurídic espanyol.
b) Els aspirants que no posseïsquen la nacionalitat espanyola i el coneixement del castellà no es deduïsca del seu origen, hauran d'acreditar un coneixement adequat d'esta llengua en els termes que es descriuen en l'annex IV.
c) Tindre complits els 16 anys i no excedir l'edat establida per a la jubilació.
d) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física o psíquica que siga incompatible amb l'exercici de la docència.
e) No haver sigut separat per un expedient disciplinari del servici de qualsevol de les administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.
Requisits Específics: a) Estar en possessió d'alguna de les titulacions específiques que a continuació es detallen: 
- Títol Superior de Música expedit d'acord amb el Reial Decret 2618/1966, el Reial Decret 617/1995, o el Reial Decret 631/2010 de l'especialitat de Piano i acreditar formació acadèmica o experiència professional en l'especialitat a què s'opta.
b) Superar la prova d'aptitud descrita en la base 7 de la convocatòria.
El termini de presentació de les sol·licituds i la documentació serà del 4 al 9 de febrer de 2015, ambdós inclosos.
Informació: Els qui desitgen prendre part en esta convocatòria hauran d'omplir la sol·licitud que figura com a model en l'annex I i que també podran obtindre en l'adreça d'Internet: http://www.cece.gva.es/per/es/bolsas.htm. La dita sol·licitud es dirigirà, junt amb la documentació assenyalada en l'annex III, a la Subdirecció General de Personal Docent de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.  http://www.cece.gva.es/per/es/bolsas.htm?cont=121

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia