lunes, 1 de febrero de 2010

Premi de Narrativa Breu «Vila de Xaló», relat breu en valencià i relat breu en castellà. Ajuntament de Xaló.

AJUNTAMENT DE XALÓ. EDICTE.(pàgina 50 i ss.). Previ dictamen favorable de la Comissió Informativa de Cultura, Educació i Esports, per resolució d’aquesta Alcaldia de data vint-i-ú de gener de dos mil deu s’ha aprovat el Premi de Narrativa Breu «Vila de Xaló», i les seues Bases que assenyalen:
1. Podran concursar en aquest certamen de relat breu, tota persona que ho desitge, qualsevol que siga la seua nacionalitat, majors de 18 anys, sempre que les obres presentades siguen textos originals escrits per un únic autor en castellà o valencià. Deuen ser textos originals, inèdits i que no hagen sigut premiats anteriorment en cap altre concurs, ni que estiguen pendents de resolució en qualsevol altre premi, ni compromesos els seus drets de publicació.
2. Hi ha dos categories: relat breu en valencià i relat breu en castellà. Dins de cada categoria es donaran tres premis: A)1er premi, B) Finalista i C) Premi especial del jurat (per alguna qualitat que el jurat crega oportuna destacar. Aquest premi poc quedar lliure si així ho creu el jurat).
3. La temàtica dels relats és lliure.
6. Solament es podrà enviar una obra per cada autor en cada una de les dues categories, no podent guanyar més d’un premi per cada participant.
7. Les obres seran enviades per quintuplicat a la següent adreça: Premi de Narrativa Breu «Vila de Xaló». Excm. Ajuntament de Xaló, carrer L’Església número 27. CP. 03727 Xaló (Alacant).
8. Premis. Categoria en Valencià: 1er Premi: 250 euros. Finalista: 150 euros. Premi Especial del Jurat: 100 euros.
Categoria en Castellà: 1er Premi: 250 euros. Finalista: 150 euros. Premi Especial del Jurat: 100 euros. Tots els premis rebran un diploma acreditatiu de l’Ajuntament de Xaló i un escut de Xaló. Els premis amb quantia econòmica estaran subjectes a les retencions establertes per la Llei.
9. Les obres guanyadores, les finalistes i els premis dels jurats seran editades per l’Ajuntament de Xaló.
11. El termini d’admissió d’originals queda obert amb la publicació d’aquesta convocatòria i quedarà finalitzat el 23 de març de 2010 a les 15.00 h, sent admeses com a vàlides les obres que tinguen el mata-segells que han sigut enviades dins del termini estipulat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia