viernes, 12 de febrero de 2010

XIII Edició del Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa. Ajuntament de Sueca (Ribera Baixa de Xúquer-València).

Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca
EDICTE

L'Excel·lentíssim Ajuntament de Sueca, junt a la Confraria Jesús Natzaré, convoca la XIII Edició del Concurs Nacional de Fotografia de Setmana Santa, d'acord amb les següents bases:
Primera. Participants.
Tots aquells que ho desitgen i complisquen les condicions que s'estableixen a continuació.
Segona. Temàtica.-
-Primera secció.
"Aspectes de la Setmana Santa a Espanya".
Consistirà en una fotografia que reflectisca un moment de la Setmana Santa actual en qualsevol lloc d'Espanya.
-Segona secció.
"Reportatge de Setmana Santa a Espanya".
Consistirà en un reportatge de tres fotografies que reflectisquen un seguiment o acció de la Setmana Santa actual en qualsevol lloc d'Espanya.
Les fotografies que no hagen sigut premiades en esta secció participaran també en la primera secció.
Tercera. Fotografies.- Cadascun dels concursants podrà presentar fins a un màxim de tres fotografies en la primera secció i dos reportatges en la segona.
Quarta. Format.- La imatge serà lliure fins a una taca màxima de 40 cm x 50 cm. i les fotografies hauran d'anar muntades amb suport rígid de 40 x 50 cm.
Cinquena. Identificació.- Cadascuna de les fotografies haurà de portar adherida darrere la butlleta de participació B amb el títol de l'obra, i hauran d'adjuntar en el sobre la sol·licitud de participació (butlleta A) amb les dades de l'autor.
Sisena. Presentació.- Les fotografies s'hauran de presentar en un sobre tancat junt a la sol·licitud de participació, a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sueca o al local social de la Confraria Jesús Natzaré domiciliada al c/Nou,46 de Sueca C.P. 46410 de 20'30 a 21'30h.
Setena. Jurat.- Estarà compost pel regidor de Cultura de l'Ajuntament, o persona en qui delegue, i un membre de la Confraria Jesús Natzaré, i per reconegudes personalitats professionals del món de la fotografia, triades per ambdues parts. El jurat i l'organització resoldran qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases, i la participació en el concurs implica la seua total acceptació. La decisió del jurat serà inapel·lable.
Huitena. Premis:
-Primera secció.
"Aspectes de la Setmana Santa a Espanya".
1r. Premi: 300 € i pergamí.
2n. Premi: 200 € i pergamí.
3r. Premi: 150 € i pergamí.
Un premi de 100 € a la millor fotografia realitzada a Sueca
-Segona secció.
"Reportatge de Setmana Santa a Espanya".
1r Premi : 300 € i pergamí.
2n Premi : 200 € i pergamí.
Un Premi de 200 € al millor reportatge realitzat a Sueca
A les quantitats anteriors es descomptarà, en cas de ser procedent, la retenció fiscal que corresponga.
Novena.- El fet de presentar-se a aquest concurs implica l'acceptació d'aquestes bases, i queden facultades les entitats organitzadores per a resoldre els casos no previstos. Entre les obres presentades es premiarà la que, pel seu valor artístic, simbòlic i promocional resulte més idònia.
Les obres hauran de ser inèdites, i no estar premiades anteriorment.
Les fotografies premiades quedaran en propietat de la Confraria Jesús Natzaré de Sueca, que es reserva el dret de la seua publicació, i que figure, en aquest cas, el nom de l'autor.
Les obres es tractaran amb la màxims cura i l'organització no es responsabilitzarà dels deterioraments que fortuïtament puguen sofrir.
El Jurat seleccionarà les obres que s'hauran d'exposar en la Sala Municipal d'Exposicions i publicar en el mitjans que es consideren oportuns per a l'adequada difusió del concurs.
En cas de no arribar les obres al nivell desitjat, el jurat podrà declarar desert el premi.
En cas de necessitar més butlletes d'inscripció, s'acceptaran també les fotocòpies.
Les bases es podran obtindre també a internet a l'adreça www.jesna.com i per a qualsevol consulta es podran dirigir a l'e-mail concurso@jesna.com
Desena. Calendari.-
Termini d'admissió: Fins al 14 de maig de 2010.
Lliurament de premis: 22 de maig de 2010 al Saló de Plens de l'Ajuntament de Sueca. A les 20 hores,
Exposició: del 22 al 30 de maig de 2010 a l'Espai Moret de la Sala d'Exposicions els Porxets.
Les obres no premiades podran recollir-se a partir de l'endemà de la finalització de l'exposició a la seu de la Confraria Jesús Natzaré, de 20'30 a 21'30, i es podran remetre a ports pagats a destinació per part dels concursants que ho sol·liciten.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia