lunes, 3 de junio de 2013

borsa de treball d’agents de la policia local, -per comissió de serveis- ( C1). Ajuntament d'Ontinyent (Vall d'Albaida-València)

Ajuntament d’Ontinyent. Edicte de l’Ajuntament d’Ontinyent sobre borsa de treball d’agents de la policia local.  (ver pdf)
EDICTE  [ Dilluns, 03 de Juny de 2013 - BOP-València Núm. 130, pàgina 126]
Per resolució d’esta regidoria delegada de personal núm. 782/2013, de data 22 de maig, han sigut aprovades les bases que han de regir el procés selectiu per a la creació d’una borsa de treball d’agents de la policia local, per a la posterior provisió temporal per funcionaris de carrera, de llocs d’agent vacants, mitjançant el sistema de comissió de serveis.
Les bases aprovades es troben exposades al tauler d’anuncis municipal i a la web municipal www.ontinyent.es.
Les instàncies (annex II de les bases) hauran de presentar-se en el Registre General d’Entrada d’este Ajuntament, al Registre de les Oficines PROP d’esta ciutat o en la forma prevista en la legislació vigent.
Les instàncies també es podran presentar a través de l’Oficina Virtual de l’Ajuntament d’Ontinyent a la qual s’accedeix des de la web municipal www.ontinyent.es mitjançant firma o certificat digital.
El termini de presentació d’instàncies serà de 10 dies naturals, comptadors des de l’endemà de la publicació d’este edicte al Butlletí Oficial de la Província de València. [ Dilluns, 03 de Juny de 2013 - BOP-València Núm. 130, pàgina 126] {del 4 al 13 de juny de 2013, a.i.}
--------- extracte de la web municipal --------
Ajuntament d'Ontinyent
Plaça major, 1
46870 Ontinyent (València)
telèfon 96.291.82.00
fax 96.291.82.02 


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia