martes, 4 de junio de 2013

XL Premi de Teatre «Ciutat d’Alcoi» 2013. Bases. Ajuntament d'Alcoi.

Ajuntament d'Alcoi. 
-BASES XL PREMI DE TEATRE «CIUTAT D´ALCOI» 2013 [butlletí oficial de la província - alacant, 4 juny 2013 - n.º 104, pàgina 20]  Boletín Nº 104 del 04/06/2013 (pdf)
BASES
1.- Hi podran concórrer projectes de muntatge d’obres dramàtiques, presentades per part d’unitats de producció privades professionals radicades en aquesta comunitat autònoma que hagen estrenat o representat anteriorment algun espectacle teatral reconegut com a professional, de qualsevol gènere i format, en una sala o espai obert de titularitat pública o, si era privada, aliena a la mateixa productora.
2.- Els projectes es bastiran a partir de textos o guions de muntatge no estrenats ni en procés de producció en el moment de reunir-se el Jurat.
3.- El Premi per al projecte guanyador està dotat amb una subvenció de SIS MIL EUROS (6.000,00 €), per a la unitat de producció que el presenta. D’aquesta quantitat s’hi descomptarà el percentatge legal per l’I.R.P.F. si es tracta d’una persona física.
4.- Els projectes no han d’haver guanyat cap altre premi com a tal projecte de muntatge i no haver obtingut cap ajut o subvenció pública en el moment de tancar-se el termini de presentació d’aquesta convocatòria. Si n’havia sol·licitat alguna, ha de fer constar la convocatòria a la qual s’ha acollit i adjuntar-ne les bases.
5.- La presentació d’un projecte implica el compromís, en cas de ser premiat, de l’exclusivitat en la disponibilitat d’aquest muntatge per a l’estrena absoluta a la Mostra de Teatre d’Alcoi de l’any següent.
...
10.- Els projectes, amb la documentació tècnica, gràfica o visual que s’acompanyarà i que serà la base de la valoració del Jurat, es presentaran per sextuplicat, en format imprès o en suport digital estandaritzat, completament identificats i juntament amb una declaració responsable en què el sol·licitant manifesta que no incorre en cap de les circumstàncies que impedisquen obtenir la condició de beneficiari de subvencions publiques establertes en l’article 13 de la Llei General de Subvencions, i, a més, inclourà la manifestació d’estar al corrent en les obligacions Tributàries i de la Seguretat Social; es poden presentar personalment o trametre’s per correu a:
Premi de Teatre «Ciutat d’Alcoi»
Centre Cultural Mario Silvestre

Avinguda del País Valencià, 1
03801 - ALCOI

11.- El termini de presentació dels projectes finalitza el 30 de setembre de 2013. Per a les enviades pel servei públic de Correus, s’hi compta la data del mata-segell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia