sábado, 7 de febrero de 2015

borsa de treball per a oficials de conservació i manteniment. Ajuntament de Sant Lluis. (Menorca-Illes Balears)

Bases borsa de treball per a oficials de conservació i manteniment.  Ajuntament de Sant Lluis.
Base 1.- Objecte de la convocatòria És objecte d’aquesta convocatòria la creació d’una borsa de treball per a oficials de conservació i manteniment municipal. 
Els/les aspirants formaran part d’una borsa de treball que els donarà dret, segons l’ordre de puntuació obtingut en el procediment selectiu, a ser cridats per cobrir totes les necessitats de personal que puguin sorgir, ja sigui amb motiu del període estival, substitucions, augment temporal de feina o altres causes. Aquesta borsa de treball es mantindrà vigent per un període de dos anys, o fins que es convoqui la propera borsa. 
Les funcions a realitzar seran les pròpies del lloc de treball. 
Base 2.- Condicions i requisits que han de complir els/les aspirants Per ser admesos al concurs oposició, els/les aspirants han de complir els requisits següents, que s’han de reunir el dia en que acabi el termini de presentació de sol·licituds: 
a) Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici de l’establert a l’article 57.4 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, que aprova l’Estatut bàsic de l’empleat públic. 
b) Tenir la capacitat funcional pel desenvolupament de les tasques. (Declaració jurada) 
c) Tenir complerts 16 anys i no excedir, si s’escau, de l’edat màxima de jubilació forçosa. 
d) Estar en possessió del Certificat d’Escolaritat, d’estudis primaris o equivalent. 
e) No haver estat separats, mitjançant expedient disciplinari, de qualsevol de les Administracions Públiques ni estar inhabilitats per al desenvolupament de funcions públiques. (Declaració jurada) 
f) No trobar-se inclosos en cap de les causes d'incapacitat previstes en la legislació vigent per al desenvolupament del càrrec. (Declaració jurada) 
g) No patir cap malaltia o discapacitat física o psíquica que impedeixi el desenvolupament normal de les funcions corresponents. Els aspirants que tenguin la condició de disminuïts hauran de presentar certificat dels òrgans competents on s’acrediti aquesta condició i la capacitat per a l’exercici de les feines pròpies del càrrec. (Declaració jurada) 
h) No trobar-se inclòs en cap dels supòsits d’incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques. (Declaració jurada) 
i) Estar en possessió del carnet de conduir B1. 
Quart.- Concedir un nou termini de presentació de sol·licituds, o d’aportació de nova documentació per a les ja presentades, de 10 dies naturals comptats a partir de l’endemà de la data de publicació de l’anunci de la modificació al BOIB. {del 8 al 17 de febrer de 2015, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia