miércoles, 11 de febrero de 2015

subvenció destinada al voluntariat ambiental en prevenció d’incendis forestals per a l’exercici 2015. Conselleria de Governació i Justícia

 1. Objecte Convocar, en règim de concurrència competitiva, la concessió de subvencions, dins dels límits pressupostaris que s’aproven per a la finalitat mencionada, destinada a la realització d’activitats de voluntariat ambiental en matèria de prevenció d’incendis forestals per a l’exercici 2015 i gestionada per la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Emergències.
ANNEX I Bases de les subvencions destinades a la realització d’activitats de voluntariat ambiental en matèria de prevenció d’incendis forestals 
Primera. Objecte i àmbit d’actuació 1. Serà objecte de subvenció l’execució de projectes de voluntariat que puguen contribuir a la prevenció i vigilància davant dels incendis forestals per mitjà d’accions dirigides al control i la informació de visitants, al control del compliment de les distintes normatives aplicables, a la vigilància dissuasòria i a l’aplicació de programes d’educació ambiental amb especial incidència en el coneixement del medi forestal. 
2. Les activitats podran desenrotllar-se al llarg de tot l’exercici 2015. En el cas d’activitats realitzades amb anterioritat a esta convocatòria, per a ser subvencionables, hauran d’haver-se realitzat de conformitat amb el que establixen estes bases i constar el coneixement i autorització per part de la Conselleria de Governació i Justícia. 
Segona. Requisits que hauran de posseir els beneficiaris per a l’obtenció de la subvenció 1. Podran ser beneficiaris de les subvencions arreplegades en estes bases les organitzacions i entitats de voluntariat, segons la definició que d’estes fa la Llei 4/2001, de 19 juny, de la Generalitat, del Voluntariat, entre els fins de les quals figuren la defensa i conservació de la naturalesa i l’educació ambiental o bé demostren una trajectòria consolidada en este camp, així com ajuntaments. 
2. Les entitats o organitzacions hauran de disposar de l’estructura suficient per a garantir el compliment dels objectius.
Octava. Lloc i termini de presentació 1. Les persones interessades podran presentar les soŀlicituds en les oficines PROP de la Generalitat o per mitjà de qualsevol altra de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu.
3. El termini de presentació de soŀlicituds serà de 22 dies hàbils comptador des de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{de l' 11 de febrer al 7 de març de 2015, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia