martes, 10 de febrero de 2015

subvencions destinades a la contractació de persones desempleades en el programa d’ocupació pública d’interés general i social per a la realització d’actuacions en municipis declarats turístics de la Comunitat Valenciana, per a l’exercici 2015.

1. Objecte i àmbit d’aplicació Esta orde té per objecte la convocatòria d’ajudes destinades a promoure la generació d’ocupació per mitjà de la contractació de persones desempleades per a la prestació de servicis d’interés general i social en els municipis de la Comunitat Valenciana declarats turístics pel Consell. 
2. Beneficiaris 1. Podran ser beneficiaris d’este programa els municipis de la Comunitat Valenciana declarats turístics pel Consell, que apareixen en l’annex I.
3. Projectes subvencionables 1. Les ajudes es destinaran a la contractació de persones desempleades per a la realització, en règim de gestió directa, d’alguna de les actuacions següents: 
a) Servicis prestats en les oficines d’informació de la Xarxa Tourist Info de la Comunitat Valenciana, que apareix en l’annex II, així com en els punts d’informació vinculats a estes oficines. 
b) Manteniment i adequació d’espais turístics del litoral. 
c) Manteniment i adequació d’espais turístics de l’interior. 
d) Rutes guiades per recursos turístics. 
2. L’import de cada projecte individual que presente un municipi no podrà superar els 4.000 euros. Amb este import, el beneficiari podrà contractar, amb jornades de com a mínim 10 hores setmanals, el  nombre de treballadors i pel període de temps que siga necessari per a executar-lo. 
3. Els municipis podran presentar el nombre de projectes que consideren convenient. Poden consistir inclús en la pròrroga o ampliació de qualsevol dels projectes presentats. 
4. Amb caràcter general, els projectes hauran d’executar-se dins del període comprés entre la data de la resolució de concessió i el 31 de desembre de 2015. No obstant això, els projectes relacionats amb el manteniment i adequació d’espais turístics de litoral només podran executar-se fins al 31 d’octubre de 2015. 
5. L’execució dels projectes haurà de subjectar-se a les autoritzacions administratives que s’exigisquen en l’àmbit d’actuació. En especial, per a la contractació de guies de turisme, caldrà ajustar-se al que disposa el Decret 62/1996, de 25 de març, del Consell, pel qual aprova el Reglament regulador de la professió de guia de turisme. 
6. Amb caràcter general, s’entendran per actuacions de manteniment i adequació d’espais turístics de litoral o d’interior les activitats dirigides a configurar un producte turístic més competitiu i a comunicar la imatge d’una oferta de qualitat capaç de satisfer les exigències de la demanda turística, com ara la conservació de recursos de tipus ecològic i mediambiental, de tipus històric artístic i cultural o el desenrotllament d’actuacions extraordinàries en matèria de neteja en àrees urbanes, costaneres o rurals.
5. Forma i termini de presentació de sol·licituds 1. Les sol·licituds, que hauran de dirigir-se al Servici Valencià d’Ocupació i Formació, es formalitzaran en impresos normalitzats que es presentaran en les direccions territorials del Servef, i es poden presentar en els altres llocs que preveu l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. Així mateix, podrà realitzar-se la presentació telemàtica de les sol·licituds a través de la pàgina web del Servef (www.servef.es), en l’enllaç «Sol·licitud telemàtica» que hi ha associat a cada ajuda publicada. Per a això, el sol·licitant haurà de disposar de firma electrònica avançada, bé amb el certificat reconegut d’entitat (persones jurídiques), o bé amb el certificat reconegut per a ciutadans (persona física), ambdós admesos per la seu electrònica de la Generalitat (https://seu.gva.es). 
2. El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 30 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{de l' 11 de febrer al 12 de març de 2015, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia