miércoles, 11 de febrero de 2015

subvencions destinades la contractació de jóvens (menors de 30 anys) sense treball en el programa d’ocupació pública Salari Jove, per a l’exercici 2015.

1. Objecte i àmbit. Esta orde té com a objecte incrementar l’ocupabilitat dels jóvens menors de 30 anys, per mitjà de la concessió de subvencions dirigides a contractar-los perquè executen obres i servicis d’interés general i social en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, com a mitjà perquè adquirisquen experiència professional que els facilite la posterior inserció en el mercat de treball.
2. Beneficiaris 1. Poden ser beneficiaris d’este programa les corporacions locals municipals de la Comunitat Valenciana. L’atenció a les entitats locals menors es canalitzarà a través de la sol·licitud del seu municipi de referència.
3. Projectes subvencionables. 1. Les ajudes es destinaran a la contractació, sota la modalitat de contracte en pràctiques, de jóvens sense treball per a la realització, en règim de gestió directa, d’obres o servicis d’interés general o social que siguen de la competència municipal. 
2. Els municipis poden presentar el nombre de projectes que consideren convenient. 
3. L’import de cada projecte individual que presente el municipi no pot superar els 11.500 euros. Amb este import, el beneficiari ha de contractar almenys un jove durant un període de com a mínim 6 mesos. 
4. Els projectes han d’executar-se dins del període comprés entre la data de la resolució de concessió i el 31 de març de 2016. En tot cas, els projectes han d’iniciar-se en 2015 i la seua duració no pot excedir els 9 mesos. 
5. El municipi ha de disposar d’assignació pressupostària suficient per a fer-se càrrec de les partides pressupostàries no subvencionades pel Servef que requerisca l’execució del projecte.
4. Costos subvencionables. 1. Les subvencions s’han de destinar al finançament dels costos salarials, inclosa la cotització a la Seguretat Social, dels treballadors desocupats que hagen sigut contractats per a l’execució de les actuacions previstes. Se subvencionarà el 100 % de l’import d’estos costos justificats, amb el límit de la quantia sol·licitada per al projecte i del màxim de 11.500 euros per projecte. 
2. Únicament s’entén com a cost salarial les percepcions econòmiques per la prestació del servici, se n’exclouen dietes, indemnitzacions i bestretes com a conseqüència de l’activitat laboral, retribucions de vacances no aprofitades o altres percepcions que no tinguen la condició de salarials. 
3. La subscripció i duració dels contractes dels treballadors se sotmet a les limitacions temporals establides en l’article 3, sense que resulten subvencionables els costos salarials corresponents a períodes no compresos en eixe article. 
4. No són subvencionables els dies en què el treballador es trobe en situació d’incapacitat per malaltia o accident, siguen comuns o professionals, ni els supòsits de permís de maternitat o paternitat. Article 5. Forma i termini de presentació de sol·licituds. 1. Les sol·licituds, que han de dirigir-se al Servici Valencià d’Ocupació i Formació, s’han de formalitzar en impresos normalitzats que cal presentar en les direccions territorials corresponents del Servef, sense perjuí de poder presentar-les en els altres llocs previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. Així mateix pot fer-se la presentació telemàtica de les sol·licituds a través de la web del Servef (www.servef.es), en l’enllaç «Sol·licitud telemàtica» que hi ha associat a cada ajuda publicada; per a això, el sol·licitant ha de disposar de firma electrònica avançada, bé amb el certificat reconegut d’entitat (persones jurídiques), o bé amb el certificat reconegut per a ciutadans (persona física), ambdós admesos per la seu electrònica de la Generalitat (https://sede.gva.es). 
2. El termini per a la presentació de sol·licituds és de 30 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 12 de febrer al 13 de març de 2015, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia