jueves, 3 de junio de 2010

1 psicòleg/a interí per al programa SEAFI. Ajuntament d'Algemesí (Ribera Alta-València)

Edicte de l'Ajuntament d'Algemesí sobre bases de convocatòria de plaçes d'interines de psicòleg per al programa SEAFI. [Jueves, 03 de Junio de 2010 - BOP 130]
http://www.algemesi.es/
BASES PER A LA PROVISIÓ DE PLACES : PSICOLEG COM A FUNCIONARIS INTERINS MENTRE DURE L'EXECUCIÓ DEL PROGRAMA SUBVENCIONAT PER LA CONSELLERIA. SERVEI ESPECIALITZAT D'ATENCIÓ A LA FAMILIA I LA INFANCIA (SEAFI)
Primera.-1.- Objecte de la convocatòria.1.- A) La present convocatòria te com a objecte la provisió, amb caràcter d'interinitat, d'una placa de psicòleg/a, mentre dure l'execució del programa temporal, subvencionat anualment per la Conselleria., d'acord al que preveu l'article 10.1 c) de la llei 7/2007 de 12 d'abril de l'Estatut Basic de l'Empleat Públic.
B) El nomenament es realitzarà quan comencen a desenvolupar-se les activitats pròpies del programa a executar , i el cesse anual quan finalitzen l'esmentades activitats, fins al proper cridament si el nou programa anual si es torna a executar, i així fins que finalitze l'execució del programa, cosa que es comunicarà en temps i forma.
C) La tramitació d'aquest expedient es farà per urgència, ates que els serveis han de començar el 21 de juliol de 2010, al jubilar-se la persona que anteriorment desenvolupava aquestes funcions.
2.- En el que no disposen aquestes bases específiques de provisió interina regiran les bases generals aprovades per Resolució de l'alcaldia de data 5-3-2008 i publicades al BOP núm. 75 de data 29-3-2008.
2.- Classificació:Aquesta plaça esta enquadrada en l'Escala d'Administració Especial, en la Subescala Tècnics classe superior
Denominació: Psicòleg/a .
Grup A1 .CD 24
3.- Sistema de selecció: "Concurs-Oposició Lliure".
4.- Drets d'examen: 23 ,00 € (Ordenança fiscal 3.6)
Tercera.- Requisits dels aspirants.- A) Plaça Psicòleg
1.- Serà necessari:
a) Posseir la nacionalitat espanyola o ser nacional d'un país de la Unió Europea o d'un altre estat en els termes que preveu l'art. 57 de la Llei 7/07.
b) Tindre complits 16 anys i no excedir, si és el cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa, art 56 de la llei 7/07.
c) No patir malaltia o defecte físic que impedisca l'exercici de les corresponents funcions.
d) Estar en possessió del títol de llicenciat en psicologia
e) No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servei de qualsevol administració pública, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.
f) No trobar-se sotmès en causa d'incapacitat o incompatibilitat, d'acord amb la legislació vigent en el moment. El dit requisit s'entén que ha d'anar referit a la data de presa de possessió, si és el cas.
g) Estar en possessió del títol de coneixement elemental del valencià expedit per la Junta Qualificadora o equivalent.
2.- Totes estes condicions, els requisits establits en els corresponents annexos, així com els mèrits que s'al·leguen en la fase del concurs, estaran referits a la data de finalització del termini de presentació d'instàncies, mantenint-se en la data de presa de possessió.
Quarta.- Presentació d'instàncies.- Es presentaran segons preceptua la base desena de les bases generals per a la provisió interina de personal funcionari (B.OP núm.75 de data 29-3-2008), en un termini de 8 dies hàbils .{del 4 al 12 de Juny de 2010, a.i.}
No obstant això, els mèrits s'al·legaran en la fase de concurs, d'acord al que preveu la base huitena (fase de concurs).
Tretzena.- Borsa de treball.- Entre els aspirants no nomenats i que hagueren superat, al menys, tots els exercicis de caràcter obligatori i eliminatori , el president de la Corporació podrà efectuar nomenaments interins, fins a la realització de noves proves, conforme estableix l'article 10 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, si fora escaient.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia