viernes, 14 de diciembre de 2012

convocatòria ordinària d’exàmens teòrics per a l’obtenció de títols nauticoesportius per a l’any 2013


Únic Aprovar la convocatòria ordinària per a l’any 2013 d’exàmens teòrics per a l’obtenció dels diferents títols nauticoesportius, amb subjecció a les bases següents:
1. Es convoquen els exàmens teòrics següents per províncies:
ALACANT
15 i 16 de febrer
Patró d’embarcacions de recreació
Patró per a navegació bàsica
Patró de moto nàutica A i B
– Matrícula fins al dia 29 de gener

28 i 29 de juny
Capità de iot
Patró de iot
Patró d’embarcacions de recreació
Patró per a navegació bàsica
– Matrícula fins al dia 10 de juny

CASTELLÓ
4 i 5 d’octubre
Patró d’embarcacions de recreació
Patró per a navegació bàsica
Patró moto nàutica A i B
– Matrícula fins al dia 17 setembre

VALÈNCIA
26 i 27 d’abril
Capità de iot
Patró de iot
Patró d’embarcacions de recreació
Patró per a navegació bàsica
Patró moto nàutica A i B
– Matrícula fins al dia 6 d’abril

29 i 30 de novembre
Capità de iot
Patró de iot
Patró d’embarcacions de recreació
Patró per a navegació bàsica.
– Matrícula fins al dia 12 de novembre

2. Normes generals: 2.1. Per a obtindre el títol corresponent, les persones que superen els exàmens teòrics hauran d’acreditar la realització de les pràctiques bàsiques de seguretat i navegació, així com les de radiocomunicacions que establix l’Orde de 26 d’octubre de 2007 del Ministeri de Foment, per la qual es regulen les condicions per al govern d’embarcacions de recreació, així com la resta de requisits establits en l’esmentada norma, així com en la Resolució de 15 de desembre de 2011, de la Direcció General de la Marina Mercant, que actualitza parcialment l’esmentada orde.
2.2. Els aspirants que no es presenten en les proves el dia i l’hora assenyalats, excepte en els casos degudament justificats i lliurement apreciats pel tribunal, seran exclosos de la prova i perdran tots els drets d’examen.
2.3. Per a l’examen teòric de patró de iot s’ha d’estar en possessió del títol de patró d’embarcacions de recreació.
2.4. Per a l’examen teòric de capità de iot s’ha d’estar en possessió del títol de patró de iot.
3. Presentació de sol·licituds telemàtica o presencial: 3.1. Les sol·licituds es presentaran de forma telemàtica, a través de la web de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient en la pàgina http://www.cit.gva.es/val/areasactividad/actividadesnauticas/titulos-de-embarcaciones
3.2. Els candidats podran també formalitzar la seua inscripció de forma presencial segons els documents de sol·licitud d’admissió a examen per a l’obtenció de títols per al govern d’embarcacions de recreació, que estaran disponibles per al públic en les oficines PROP i en la pagina web de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient.
Les sol·licituds per a prendre part en les convocatòries es podran presentar:
– En les dependències de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, sítia en l’avinguda d’Aguilera, 1, 8a planta, 03007 Alacant.
−En els corresponents registres dels servicis centrals i territorials de les diferents conselleries i en qualsevol de les oficines PROP de la Generalitat Valenciana.
−En les altres oficines públiques a què es referix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia