viernes, 11 de abril de 2014

1 plaça de Tresorer, funcionari de carrera, prevista a la relació de llocs de treball de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà. (Girona)

L’Alcaldia, per decret de data 25-03-2014 ha adoptat els següents acords:
“Atesa l’Oferta Pública d’Ocupació publicada corresponent a l’exercici de l’any 2014 aprovada per Resolució d’Alcaldia de data 14 de febrer de 2014 i publicada en el BOPGI num. 40 de data 27 de febrer de 2014 per a la provisió en propietat d’una plaça de tresorer vacant en la plantilla de personal amb a següent descripció:
Annex 1.- Denominació lloc de treball
Vacants
Grup
CD
Sistema selecció
Torn
PERSONAL FUNCIONARI
1
A1
26
CO
Lliure
Escala d’Administració General
Tresorer / a
PRIMER. Aprovar les bases reguladores de les proves selectives per a la provisió en propietat de la plaça de tresorer descrita en els antecedents del present decret.
SEGON. Convocar les proves selectives per a la provisió en propietat de les places a dalt referenciades.
TERCER. Publicar el text íntegre de les bases reguladores de les proves selectives en el Butlletí oficial de la província de Girona i en el tauler d’edictes de l’Ajuntament. Un extracte de la convocatòria es publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya [Número 6602 Data 11/04/2014 ]; la data d’aquest anunci servirà per al còmput del termini de presentació d’instàncies.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia