lunes, 14 de abril de 2014

11 places d'Agent de la Policia Local (C2). Ajuntament del Prat de Llobregat

BASES PER A LA SELECCIÓ, COM A FUNCIONARIS/ÀRIES DE CARRERA, D'ONZE PLACES D'AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE L’OFERTA PÚBLICA D’OCUPACIÓ DELS ANYS 2013 I 2014
PRIMERA.- Objecte .- És objecte d’aquestes bases la selecció com a funcionaris de carrera d' ONZE PLACES D'AGENT DE LA POLICIA LOCAL de l'escala d'Administració Especial, subescala de Serveis Especials, classe Policia Local, corresponent al grup de classificació C, subgrup C2, i dotades amb les retribucions que assenyala la legislació vigent per a aquest grup de titulació i amb els codis identificació 100071, 100144, 100145, 100105, 100156, 100176, 100177, 100661, 100664, 100682 i 100687.
SEGONA.- Sistema de selecció: El sistema selectiu serà el concurs-oposició lliure.
TERCERA.- Condicions dels/ de les aspirants.- 1.- Per ser admesos a la realització de les proves selectives, els/les aspirants hauran de complir, com a màxim dintre de l’últim dia del termini de presentació d’instàncies, els següents requisits:
a) Tenir la nacionalitat espanyola d'acord amb la legislació vigent.
b) Haver complert 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol de graduat/da en educació secundària, graduat/da escolar, tècnic/a corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic auxiliar corresponent a formació professional de 1r grau o un altre d’equivalent o superior. Caldrà tenir la titulació de referència dintre del termini de presentació d’instàncies. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.
d) No patir malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixi el normal exercici de les funcions corresponents.
e) No haver estat condemnat/da per cap delicte. No estar inhabilitat/da per a l’exercici de les funcions públiques ni estar separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació sempre que l’aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.
f) Tenir com a mínim una estatura d’ 1,70 m. els homes i 1,60 m. les dones; així com acreditar un pes proporcionat, segons les dades que figuren a l'annex III d'aquesta convocatòria.
g) Posseir el permís de conduir de la classe B. A més a més, els/les aspirants hauran de disposar del permís de les classes A2 i BTP abans de l'inici del període pràctiques, amb el compromís de mantenir-los durant el temps de prestació de serveis com a policia local.
h) Compromís de portar armes.
i) Haver satisfet els drets d'examen per aquesta convocatòria que es fixen en 3€.
Totes aquestes condicions s'hauran de reunir en la data en què finalitzi el termini de presentació d'instàncies, tret dels permisos de conduir A2 i BTP que s'hauran de presentar a la finalització del curs bàsic de formació i abans de la realització del període de pràctiques. 
QUARTA.- Presentació de sol·licituds. 4.1.- Les persones que desitgin prendre part en les proves selectives hauran de:
FASE D'OPOSICIÓ
A) INSTÀNCIA I DOCUMENTACIÓ REQUERIDA: Les persones aspirants hauran de presentar la sol·licitud en el termini de 20 dies naturals, comptats des de l'endemà de l'última publicació de la convocatòria al BOP o al DOGC,{del 15 d'abril al 5* de maig de 2014, a.i.} bé mitjançant instància si es fa de forma presencial o bé a través del formulari de la seu electrònica, si es fa de forma telemàtica.   ...  http://www.elprat.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia