viernes, 18 de abril de 2014

ajudes econòmiques destinades al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars dependents d'ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana per a l'exercici 2014.

1. Objecte. 1. Els gabinets psicopedagògics escolars dependents d’ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors contribuïxen a garantir el dret a l’orientació educativa i professional de l’alumnat matriculat en els centres docents no universitaris. L’orientació educativa i professional facilita la formació integral de l’alumnat perquè regule el seu propi aprenentatge. A més, els gabinets oferixen al professorat i a les famílies assessorament, col·laboració i suport tècnic especialitzat.
2. L’orientació educativa i professional requerix una planificació sistemàtica i la col·laboració de tots els membres de la comunitat educativa en els centres docents per a coordinar les accions orientadores i establir la cooperació amb distints servicis, institucions i administracions.
3. La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, dins dels límits pressupostaris que s’aproven amb la dita finalitat, concedirà ajudes dirigides al manteniment, en l’exercici 2014, dels gabinets psicopedagògics
escolars, de titularitat d’ajuntaments o mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana, sempre que el seu àmbit d’actuació es desenrotlle en centres docents sostinguts amb fons públics.
2. Destinataris Les ajudes a què fa referència la disposició anterior contribuiran al finançament parcial dels gastos corrents dels gabinets psicopedagògics escolars municipals, mancomunats o dependents d’entitats locals menors en l’exercici 2014.
5.Bases. S’aproven les bases per les quals es regix esta convocatòria incloses com a annex I d’esta orde.
ANNEX 1
Bases de la convocatòria
Primera. Objecte de la subvenció. 1. Les ajudes s’atorgaran en concepte de subvenció per a contribuir parcialment al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars autoritzats, de titularitat d’ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors.
2. Estos gabinets han de:
– Estar autoritzats i en funcionament abans del dia 1 de novembre de 2013, d’acord amb l’Orde d’1 de març de 1990, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència (DOGV 1293, 30.04.1990).
– Desenrotllar les funcions establides en l’article 3 del Decret 131/1994, de 5 de juliol, del Consell, pel qual es regulen els servicis especialitzats d’orientació educativa, psicopedagògica i professional (DOGV 2320, 28.07.1994).
– Complir les instruccions i directrius que puga establir la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.
– Establir la necessària coordinació amb els servicis psicopedagògics escolars del sector.
2. Sol·licitants. 1. Podran sol·licitar les dites ajudes els ajuntaments, mancomunitats de municipis o entitats locals menors que gestionen o financen gabinets psicopedagògics escolars en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, que estiguen autoritzats d’acord amb l’Orde d’1 de març de 1990, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència abans mencionada.
...
3. Terminis, emplenament i presentació de les sol·licituds d’ajuda. 1. El termini per a la presentació de l’emplenament i presentació via telemàtica de les sol·licituds serà del 24 d’abril al 14 de maig de 2014

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia