lunes, 7 de abril de 2014

Borsa de treball d’auxiliars d’administració general. Ajuntament de Mutxamel

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Mutxamel, en la seua sessió del dia 24 de març de 2014, va aprovar la convocatòria i les bases de les proves de selecció per a la constitució d’una borsa de treball d’auxiliars d’administració general, per a fer front a les necessitats temporals de personal que puguen sorgir per vacants, incapacitats temporals o necessitats urgents.
Les bases específiques que han de regir les proves de selecció per a la constitució d’esta borsa de treball es poden consultar en la pàgina web d’este Ajuntament, ‹http://www.mutxamel.org›, i estaran a disposició de les persones interessades en el Negociat de Recursos Humans.
El termini de presentació d’instàncies serà de deu dies naturals, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant. [DOCV del 7 d'abril de 2014]
Els successius anuncis es publicaran, únicament, en el tauler d’anuncis i en la pàgina web de l’Ajuntament de Mutxamel.
Esta convocatòria, les seues bases i els actes administratius que es deriven d’esta i de l’actuació del tribunal podran ser impugnats per les persones interessades en els casos i en la forma prevista en la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
Cosa que es fa pública perquè es prenga coneixement de les persones interessades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia