sábado, 5 de abril de 2014

Borses de Treball Temporal de professors amb destí a l’Escola Municipal d’Ensenyaments Artístics de Sant Lluís. (Menorca-Illes Balears)

La Junta de Govern Local de dia 14.03.14 va aprovar les bases per a la constitució de borses de treball temporal de professorat per a l’Escola Municipal d’Ensenyaments Artístics de Sant Lluís, les quals es transcriuen a continuació:
BASES PER A LA CONSTITUCIÓ DE BORSES DE TREBALL TEMPORAL DE PROFESSORAT PER A L'ESCOLA MUNICIPAL D'ENSENYAMENTS ARTÍSTICS DE SANT LLUÍS
1.- Objecte de la convocatòria. 1.1.- L’objecte de les presents bases és regular la convocatòria dels processos de selecció per a la constitució i funcionament de Borses de Treball Temporal de professors amb destí a l’Escola Municipal d’Ensenyaments Artístics de Sant Lluís.
Les contractacions resultants de les presents bases seran per a qualsevol de les modalitats de contractació de duració determinada previstes a la legislació laboral, i podran ser a temps complert o parcial segons determinin les necessitats derivades del procés d’inscripció de l’alumnat per a cada any acadèmic.
1.2.- Les especialitats que es convoquen per a la creació de les borses són:
01 - Departament de Música:
Codi Borsa
01001 Baix elèctric
01002 Bateria
01003 Bombardí
01004 Cant
01007 Contrabaix
01010 Guitarra moderna i d'acompanyament
01014 Oboè
01015 Percussió
01017 Saxo
01018 Trombó
01019 Trompa
01020 Trompeta
01021 Tuba
01022 Viola
01024 Violoncel
02 - Departament d'Expressió Corporal:
Codi Borsa
02008 Balls en línia
03 - Departament d'Arts Plàstiques:
Codi Borsa
03003 Costura
1.3.- El procediment selectiu serà el de concurs-oposició.
1.4.- Aquestes borses de treball es mantindran vigents per un període de dos anys o fins que es faci una nova borsa; en tot cas i en funció de les necessitats del servei, aquestes borses podran ser suprimides. Els aspirants formaran part d’una borsa que els donarà dret, segons l’ordre de puntuació obtingut en el procediment selectiu, a ser cridats per cobrir totes les necessitats de professorat que puguin sorgir, tenint en compte, sempre, la inscripció de l'alumnat i les necessitats organitzatives del centre per cada any acadèmic.
2.- Condicions i requisits que han de complir els/les aspirants. Per a ser admesos al concurs - oposició, els/les aspirants han de complir els requisits següents, que s’han de reunir el dia en que acabi el termini de presentació de sol·licituds:
A) Requisits generals:
Ser espanyol o estar inclòs en algun dels supòsits regulats a l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, relatiu a l’accès al treball públic de nacionals d’altres estats.
Tenir la capacitat funcional pel desenvolupament de les tasques.
Tenir complerts 16 anys i no excedir, si s’escau, de l’edat màxima de jubilació forçosa.
No haver estat separats, mitjançant expedient disciplinari, de qualsevol de les administracions públiques ni estar inhabilitats per al desenvolupament de funcions públiques.
No trobar-se inclosos en cap de les causes d'incapacitat previstes en la legislació per al desenvolupament del càrrec.
No patir cap malaltia o discapacitat física o psíquica que impedeixi el desenvolupament normal de les funcions corresponents. Els aspirants que tinguin la condició de disminuïts hauran de presentar certificat dels òrgans competents on s’acrediti aquesta condició i la capacitat per a l’exercici de les feines pròpies del càrrec.
B) Requisits específics:
La titulació requerida per cada especialitat és la següent:
Departament de Música
01001 Baix elèctric . . Habilitació del Govern Balear de baix elèctric
01002 Bateria . . Habilitació del Govern Balear de bateria
01003 Bombardí . . Grau mitjà de trombó, tuba o bombardí
01004 Cant . . Grau mitjà de cant
01007 Contrabaix . . Grau mitjà de contrabaix
01010 Guitarra moderna i d’acompanyament . . Habilitació del Govern Balear de guitarra moderna i d'acompanyament
01014 Oboè . . . Grau mitjà d'oboè
01015 Percussió . . Habilitació del Govern Balear de percussió
01017 Saxo . . Grau mitjà de saxo
01018 Trombó . . Grau mitjà de trombó, tuba o bombardí
01019 Trompa . . Grau mitjà de trompa
01020 Trompeta . . Grau mitjà de trompeta
01021 Tuba . . Grau mitjà de trombó, tuba o bombardí
01022 Viola . . Grau mitjà de viola
01024 Violoncel . . Grau mitjà de violoncel
Departament d'Expressió Corporal
02008 Balls en línia . . Educació General Bàsica o equivalent
Departament d'Arts Plàstiques
03003 Costura . . Educació General Bàsica o equivalent
En el cas de titulacions expedides a l'estranger, caldrà aportar l'homologació corresponent del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.
3.- Sol·licituds. Les sol·licituds per a optar al concurs - oposició, adreçades al Batle, es presentaran en el Registre General de l’Ajuntament de Sant Lluís, finalitzant el termini de presentació deu dies hàbils a partir del següent al de la publicació de la convocatòria al BOIB, d’acord amb el model que figura com annex núm. 1.{del 6 al 19 d'abril de 2014, a.i.}
Les sol·licituds també es podran presentar a les Oficines de Correus; en tot cas, s’hauran de lliurar en aquelles dependències abans de la finalització del termini de presentació d’instàncies, en sobre obert, per a ser datades i segellades pel funcionari de correus. Només així podran ser admeses a la convocatòria, sempre que s’enviï còpia segellada de la sol.licitut mitjançant fax al núm. 971.15.05.34 en el mateix dia. Sense complir aquest dos requisits, la documentació no serà admesa si és rebuda per l’òrgan convocant amb posterioritat a la data i hora de finalització del termini assenyalat. Si la documentació es rep amb posterioritat al termini de cinc dies naturals comptats des de la finalització del termini de presentació de sol.licituts, aquesta no serà admesa en cap cas.
La no presentació de les sol·licituds en temps i forma determinarà la inadmissió de l’aspirant en el procés selectiu.
El Tribunal no valorarà els mèrits que no s’acreditin juntament amb la instància de sol·licitud de participar en el procés selectiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia