jueves, 3 de abril de 2014

I Edició de Premis Concurs de Relats Radiofònics 2014. Ajuntament de Picassent (Horta Sud-València)

Ajuntament de Picassent (Horta Sud-València)Anunci de l'Ajuntament de Picassent sobre bases per a la convocatòria de la I Edició de Premis Concurs de Relats Radiofònics 2014.ANUNCIDe conformitat amb allò acordat en Junta de Govern Local en data 24 de març de 2014 es posa en coneixement que en aquesta sessió s'han aprobat les bases de la Regidoria de Cultura, Joventut i Promoció Lingüistica per a la convocatòria de la "I edició de Premis Concurs de Relats Radiofònics". 1.- PARTICIPANTS:  Podran participar en aquest concurs totes les alumnes que estiguen matriculats/des per al curs acadèmic 2013-2014 en centres docents del municipi de Picassent en les etapes educatives següents:
a)
 5é i 6é del cicle d'Educació d'Educació de Primària.
b) Cicle d´Educació Secundària
Tot els i les alumnes participants hauran de comptat amb l'autorització del pare, mare o tutor/a legal.
La participació es farà a través del centre escolar al que pertanyen
Cada centre escolar podrà presentar fins a 10 treballs com a màxim en la categoria de Primària i 20 en la de Secundària
2.- REQUISITS DE LES OBRES: Els treballs presentats estaran escrits en valencià. Hauran de ser originals, inèdits i no haver estat premiats en cap altre concurs.
Els relats tractaran sobre el tema: "el món de la ràdio i especialment el de la ràdio local" tenint en compte el 15é aniversari de Ràdio l'Om i la importància de la comunicació de proximitat i de les ràdios locals.
Els textos tindran una extensió màxima de 25 línies en format word, lletra Time News Roman, de 12 punts a doble espai. 
En els treballs presentats a concurs no apareixerà ni el nom ni la firma de l'autor, això sí, haurà de tindre un títol i un pseudònim que encapçalarà l'obra presentada. 
3.- CONDICIONS GENERALS DE PRESENTACIÓ: La participació dels alumnes es farà mitjançant el centre al que pertanyen.
Els treballs s´entregaran pels centres escolars en un sobre tancat, fent constar en l'exterior del sobre "I EDICIÓ CONCURS DE RELATS RADIOFÒNICS", el nom de l'escola i la categoria.
Els treballs per a qualsevol de les categories es presentaran amb pseudònim, i serán nuls tots aquells que portaren dades identificatives sobre l'autor/a del treball.
S´adjuntarà en el mateix sobre un altre sobre tancat (que no s'obrirà fins que el jurat no haja deliberat els premis), en el interior del qual s'adjuntaran les sol·licituds de participació, segons el model oficial, en què constaran les dades dels autors, pseudònim i títols de les obres. 
Abans d'introduir les sol·licituds de participació en el sobre, hauran de ser datades i segellades pel funcionari de Registre de la Casa de Cultura
5.- TERMINI. El període d'admissió de solicitudes s'obrirà el dia de la publicació d'estes bases en el BOP i finalitzarà el dimecres 5 de maig de 2014.6.- LLOC DE PRESENTACIÓ. Los sobres de participación ser entregats en mà, en horari de matins de 10 a 14 hores i vesprades de 17 a 20 hores, de dilluns a divendres, en l'adreça següent:
REGISTRE GENERAL DE LA CASA DE CULTURA 
PICASSENT

C/ Jaume I, 15 € 46220 Picassent (València)
Tel: 961235859
7. PREMISL'Ajuntament estableix els següents premis als millors relats considerats pel Jurat:
- Millor premi al relat de 5é i 6é de Primària: 100 € - Millor premi al relat de Secundària: 100 € Els millors 9 relats de 5é i 6é de Primària i millors 9 relats de Secundària, juntament amb els guanyadors dels primers premis, gravaran els relats als estudis de Ràdio l'Om i s'emetran en el termini acordat. A més, està previst fer un programa especial per al dimecres 21 de maig a les 12h per plasmar tots els relats a més de parlar del món la a ràdio i de la literatura. 
Tots els relats seran mencionats en el espai informatiu de l'emissora i tots els participants seran convidats a visitar els estudis de la seua ràdio municipal posant-se d'acord amb l'escola.
L'import dels premis quedarà subjecte a les retencions fiscals que marque la llei.
Els premis es lliuraran en lloc i data que s'anunciarà oportunament.
8.- Bases íntegres publicades en el Tauler d'Anuncis i en la pàgina web del Ayuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia