miércoles, 9 de abril de 2014

proves d’accés als cicles formatius de Formació Professional per a l’any 2014, que tindran dos convocatòries, una ordinària, al juny, i una altra extraordinària, en el mes de juliol.

Primer. Finalitat. La present resolució té com a finalitat convocar la celebració de les proves d’accés als cicles formatius de Formació Professional per a l’any 2014, que tindran dos convocatòries, una ordinària, al juny, i una altra extraordinària, en el mes de juliol.
Segon. Condicions d’accés. Tota aquella persona que no reunisca els requisits acadèmics d’accés directe a un cicle formatiu, podrà concórrer a les proves d’accés sempre que complisca les condicions següents:
– Proves de grau mitjà: tindre 17 anys d’edat o complir­los durant l’any 2014.
– Proves de grau superior: tindre 19 anys d’edat o complir­los durant l’any 2014. Per als que acrediten haver superat un cicle formatiu de grau mitjà i desitgen accedir a un cicle formatiu de grau superior de la mateixa família professional o d’una família o cicle relacionat amb el cicle de grau mitjà superat, el requisit d’edat per a la realització de les proves serà de 18 anys d’edat o complir­los durant l’any 2014.
Quart. Calendari. Tant la inscripció i la publicació de les llistes d’admesos, com la realització de les proves d’accés als cicles formatius i els diferents terminis d’entrega de justificants o de reclamacions es realitzaran segons s’indica en l’annex I d’esta resolució.
Les proves per a l’accés als cicles formatius de grau mitjà i superior en la convocatòria ordinària es realitzaran els dies 10 i 11 de juny respectivament; en la convocatòria extraordinària ambdós proves es realitzaran el 9 de juliol.
Quint. Horari de les proves. L’horari de celebració de les proves d’accés a cicles formatius, tant en la convocatòria ordinària com en l’extraordinària, serà l’indicat en l’annex II d’esta resolució.
Sext. Lloc de celebració. Les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà es realitzaran en tots els centres docents públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana que impartixen cicles de grau mitjà, en règim de concert en el cas dels centres privats.
Les proves d’accés a cicles formatius de grau superior es realitzaran en els centres docents públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana que impartixen cicles relacionats amb l’opció triada, en règim de concert en el cas dels centres privats.
Per a realitzar les proves, els aspirants hauran d’anar proveïts del corresponent document identificatiu: DNI, targeta d’identitat d’estranger o visat d’estudis (règim especial d’estudiants estrangers).
Sèptim. Sol∙licitud d’inscripció. Les sol∙licituds d’inscripció es presentaran, en els terminis indicats en l’annex I, en els centres docents públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana especificats en el punt sext d’esta resolució.
Els models de sol∙licitud s’arrepleguen en els annexos III i IV d’esta resolució. 
Junt amb la sol∙licitud, els aspirants hauran de presentar:
– En el cas de ser menor de 18 anys algun dels següents documents: targeta d’identitat d’estranger, expedida per la comissaria de policia o oficina d’estrangers, certificat d’empadronament en un municipi, visat d’estudis o targeta d’estudiant estranger.
– En el cas de ser major de 18 anys algun dels següents documents: targeta d’identitat d’estranger, expedida per la comissaria de policia o oficina d’estrangers, visat d’estudis o targeta d’estudiant estranger.
– Declaració responsable que no es reunixen els requisits d’accés directe, i que, si en el moment de formalitzar la matrícula al cicle, reuniren tals requisits, renunciarien a l’accés per prova, encara en el cas d’haver­la superat, per a optar a les places d’accés directe.
Un model d’esta declaració s’arreplega en l’annex V a esta resolució.
– Justificant d’haver pagat la taxa corresponent.
ANNEX I  ­ Calendari: Del . . . . Al
Inscripció . . del 29 d'abril al  13 de maig
Realització prova grau mitjà i superior convocatòria extraordinària . . . 9 de juliol
ANNEX II ­ Horari de les proves

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia