miércoles, 7 de enero de 2015

10.000 places, en dos temporades (alta i baixa), per a participar en el Programa de Termalisme Valencià de la Generalitat, per a l’exercici 2015-2016.

1. Objecte de la convocatòria. 1. L’objecte d’esta orde és la convocatòria de places per a l’estada i el tractament termal en els establiments balnearis de la Comunitat Valenciana dins del Programa de Termalisme Valencià de la Generalitat, per a l’exercici 2015-2016.
2. Als efectes del Programa, s’entenen per establiments balnearis aquells que disposen d’aigües mineromedicinals declarades d’utilitat pública i es troben registrats com a tals en el registre oficial corresponent.
Així mateix, els balnearis han de disposar d’hotels al mateix balneari o bé d’hotels ubicats a una distància inferior a 5 quilòmetres dels balnearis. En aquells allotjaments que estiguen a una distància del balneari superior a 500 metres, el desplaçament d’anada i tornada, per a rebre el tractament termal, serà per compte del balneari.
2. Places i temporades convocades. 1. Es convoquen 10.000 places, en dos temporades (alta i baixa), per a participar en el Programa de Termalisme Valencià, que es desenrotllarà en els balnearis que es detallen en l’annex I d’esta orde.
3. El programa es desenrotllarà del 16 d’abril de 2015 al 15 d’abril de 2016, en períodes de huit dies de duració (set nits), en dos temporades (alta i baixa), als establiments descrits anteriorment que es troben ubicats a la Comunitat Valenciana, la relació des quals figura en l’annex I d’esta orde i que comprendrà allotjament en habitació doble, manutenció en règim de pensió completa i tractaments termals adequats a les necessitats de cada una de les persones beneficiàries.
3. Preu de les places. La Generalitat contribuirà al finançament del cost de les places amb una aportació màxima de 126,5 euros, IVA inclòs, per a temporada alta, i de 200 euros IVA inclòs, per a temporada baixa, per plaça a cada un dels beneficiaris i beneficiàries del Programa, i abonarà la dita quantitat a l’establiment receptor; la resta de l’import, conforme amb els preus que s’indiquen en l’annex I, serà per compte de la persona beneficiària.
7. Sol·licituds. 1. Les sol·licituds es formularan en el model que figura com a annex II d’esta orde. El model de sol·licitud es facilitarà en les direccions territorials de Benestar Social, els centres dependents de la Direcció General de Dependència i Majors i les oficines PROP. Així mateix, podran formular-se en una fotocòpia del model que figura com a annex II d’esta orde.  ...
9. Termini de sol·licitud. 1. A fi d’efectuar l’assignació de les places entre totes les persones sol·licitants, s’establix un termini únic per a la presentació de sol·licituds, que finalitza el 31 d’octubre de 2015.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia