miércoles, 7 de enero de 2015

ajudes d'equipament per a centres de servicis socials especialitzats tercera edat, per a l'exercici 2015.

1. Àmbit. Es convoquen ajudes en l’exercici 2015 per a centres de servicis socials especialitzats pertanyents al sector de tercera edat, gestionats per entitats locals o entitats privades sense ànim de lucre, radicats a la Comunitat Valenciana.
2. Objecte. Les ajudes que es convoquen són en concepte d’equipament de centres de servicis socials especialitzats pertanyents al sector de tercera edat. A este efecte es finançaren les gastos en mobiliari, efectes i equips informàtics necessaris per al funcionament dels centres.
3. Requisits previs per a obtindre la condició de beneficiari. 1. Podran obtindre la condició de beneficiari de les ajudes regulades en esta orde els titulars de centres de servicis socials especialitzats de tercera edat gestionats per entitats locals o entitats privades sense ànim de lucre, que complisquen els requisits següents:
a) El centre haurà de tindre la corresponent resolució d’autorització del centre.
b) En els casos en què el centre siga de nova construcció i no haja entrat en funcionament, s’exigix que el projecte de l’obra haja sigut informat favorablement pel Servici d’Oficina Tècnica de Projectes i Obres de la Conselleria Benestar Social o, a falta d’això, que ho siga amb anterioritat a la concessió de l’ajuda.
2. No podran obtindre la condició de beneficiari de les subvencions regulades en esta orde, les entitats en els quals concórrega alguna de les circumstàncies previstes en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
8. Lloc de presentació. Les sol·licituds d’ajuda es presentaran, junt amb la documentació requerida, en la direcció territorial de Benestar Social de la província on radique el centre per al qual se sol·licita la subvenció, sense perjuí del que disposa l’article 38.4 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
9. Terminis de presentació. El termini per a presentar les sol·licituds serà d’un mes comptat a partir de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 8 de gener al 7 de febrer de 2015, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia