miércoles, 7 de enero de 2015

ajudes dirigides a l'elaboració i implantació de plans d'igualtat en empreses i altres entitats de la Comunitat Valenciana, per a l'exercici 2015.

1. Objecte. Esta convocatòria té per objecte regular la concessió d’ajudes per a aquelles empreses o entitats que, independent de la seua forma jurídica, exercisquen una activitat econòmica, tinguen entre 6 i 250 persones treballadores, sempre que almenys un dels seus centres de treball es trobe ubicat a la Comunitat Valenciana, no estiguen constituïdes majoritàriament amb capital públic i voluntàriament elaboren o implanten plans d’igualtat en la seua organització per a fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i hòmens.
ANNEX I
Bases generals
Primera. Objecte i àmbit.1. És objecte d’esta orde la convocatòria d’ajudes per a aquelles empreses o entitats que, independent de la seua forma jurídica, exercisquen una activitat econòmica, tinguen entre 6 i fins a 250 persones treballadores, sempre que almenys un dels seus centres de treball estiga ubicat a la Comunitat Valenciana, no estiguen constituïdes majoritàriament amb capital públic i voluntàriament elaboren o implanten plans d’igualtat en la seua organització per a fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i hòmens en l’exercici 2015.
Als efectes de concórrer a esta convocatòria, el còmput de les persones treballadores s’efectuarà tenint en compte la totalitat de la plantilla del personal de tots aquells centres de treball amb què compte l’empresa o entitat sol·licitant de les ajudes. En el cas de societats cooperatives de treball associat, es computaran també el personal soci treballador.
L’elaboració de plans d’igualtat haurà de fer-se d’acord amb el que disposa el Decret 133/2007, de 27 de juliol, del Consell, sobre condicions i requisits per al visat dels plans d’igualtat de les empreses de la Comunitat Valenciana.
La implantació dels plans fa referència a aquells que siguen o hagen sigut visats per la Direcció General de Família i Dona, d’acord amb el que establix l’esmentat Decret 133/2007.
2. S’entén per pla d’igualtat el conjunt ordenat de mesures adoptades després de realitzar un diagnòstic de situació, tendents a aconseguir en l’empresa la igualtat d’oportunitats entre dones i hòmens i a eliminar la discriminació per raó de sexe.
Quinta. Presentació de sol·licituds, documentació i termini. 1. Les sol·licituds es presentaran en la Direcció General de Família i Dona o en qualsevol dels llocs establits en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú (d’ara en avant LRJPAC), i utilitzaran per a això el model normalitzat establit a l’efecte que figura en esta orde com a annex II, que haurà d’anar firmat per la persona titular o representant de l’empresa o entitat sol·licitant.
5. El termini de presentació de les sol·licituds començarà l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i s’estendrà fins a l’1 de juliol de 2015

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia