miércoles, 7 de enero de 2015

avaluació i acreditació de determinades unitats de competència professional, adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació, en la família professional de Seguretat i Medi Ambient.

ANNEX I
Bases de la convocatòria
1. Requisits de participació. Les persones que vullguen participar en el procediment hauran de complir els requisits següents:
1. Posseir la nacionalitat espanyola, haver obtingut el certificat de registre de ciutadania comunitària o la targeta de familiar de ciutadà de la Unió, o ser titular d’una autorització de residència o de residència i treball a Espanya en vigor, en els termes establits en la normativa espanyola d’estrangeria i immigració.
2. Tindre 20 anys complits en el moment de realitzar la inscripció, per a qualificacions de nivell II i III, i 18 anys per a qualificacions de nivell I.
3. Tindre experiència laboral i/o formació relacionada amb les competències
professionals que es volen acreditar:
a) En el cas d’experiència laboral. Justificar en els últims 10 anys transcorreguts abans de realitzar-se la convocatòria, per a qualificacions de nivell II i III, almenys 3 anys, amb un mínim de 2000 hores treballades en total. I per a qualificacions de nivell I, almenys 2 anys, amb un mínim de 1200 hores treballades en total.
b) En el cas de formació. Justificar en els últims 10 anys transcorreguts abans de realitzar-se la convocatòria, almenys 300 hores per a qualificacions de nivell II i III, i 200 hores per a qualificacions de nivell I. En els casos en què els mòduls formatius associats a la unitat de competència que es pretén acreditar prevegen una duració inferior, s’hauran d’acreditar les hores establides en estos mòduls (vegeu annex III).
La justificació de l’historial professional i/o formatiu es farà a través de la documentació que s’establix en l’annex IV.
Les persones candidates majors de 25 anys que reunisquen els requisits d’experiència laboral o formativa indicats anteriorment i que no puguen justificar-los per mitjà dels documents assenyalats en l’annex IV podran sol·licitar la seua inscripció provisional en el procediment.
Presentaran la justificació per mitjà d’alguna prova admesa en dret de la seua experiència laboral o aprenentatges no formals. Les comissions d’avaluació estudiaran la documentació i determinaran si és procedent la seua inscripció definitiva.
La falta del compliment dels requisits establits comporta l’exclusió de la convocatòria.
2. Seus per al procediment. Este procediment es durà a terme en els centres integrats públics de Formació Professional i en la resta de seus que figuren en l’annex III, d’acord amb el que preveu l’article 29 del Reial Decret 1224/2009, que preveu que quan siga necessari l’administració competent podrà determinar altres seus per a la realització d’algunes de les fases, que cediran les seues instal·lacions i servicis.
Si alguna de les seus no té un mínim de 50 sol·licituds, es podrà anul·lar la seua participació i derivar les persones candidates que l’han sol·licitada a les seues restants opcions.
3. Places convocades. El nombre de total de places convocades per família o àrea professional, si és el cas, són les determinades l’annex III. Una vegada vist el nombre de persones preinscrites i la seua elecció de centres, es decidirà el nombre de places per seu, intentant, sempre que siga possible, donar resposta favorable a les sol·licituds de primera opció.
6. Preinscripció i termini de presentació. 1. Preinscripció. Cada persona pot presentar la preinscripció únicament en les unitats de competència convocades.
Els que vullguen participar en el procés d’acreditació hauran de presentar una instància telemàticament. Les dades que es requerixen per a sol·licitar la preinscripció figuren en l’annex II.1 de la present resolució.
A més de la instància de sol·licitud, els aspirants hauran d’omplir també telemàticament i en la mateixa aplicació una autobaremació, el contingut de la qual apareix en l’annex II.2. Tant la sol·licitud com l’autobarem es troben en el web de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport (Educació: Qualificacions Professionals) ‹http://www.cece.gva.es/eva/es/ivqp/ivqp.htm›.
Una vegada omplits el dos documents i remesos telemàticament, l’aspirant haurà d’imprimir-los i conservar-los per a presentar-los posteriorment si se li requerix.
2. Termini de presentació. El termini de presentació de sol·licituds serà des del 19 de gener de 2015 fins al 8 de febrer de 2015 tots dos inclusivament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia