miércoles, 7 de enero de 2015

proves tendents a l'obtenció o renovació de certificats acreditatius de formació en matèria de transports per a l'any 2015.

Primer. Objecte de la resolució. És objecte de la present resolució convocar les proves següents per a l’exercici 2015:
Exàmens per a l’obtenció del certificat d’aptitud professional acreditatiu de la qualificació inicial, necessari per a la conducció per vies públiques espanyoles de vehicles per als quals resulte obligatori estar en possessió de permisos de conducció de les categories C1, C1+E, C, C+E, D1, D1+E, D o D+E, definides en el Reial Decret 818/2009, de 8 de maig, pel qual s’aprova el Reglament general de conductors.
Exàmens per a l’obtenció i renovació dels certificats de competència professional dels consellers de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera.
Exàmens per a l’obtenció del certificat de competència professional per a l’exercici de les activitats de transport interior i internacional de mercaderies i de viatgers.
Sext. Dates, hora i lloc de celebració de les proves. 1. En tots els casos, el lloc de realització i l’hora d’inici de les proves s’anunciarà en la pàgina web ‹ www.citma.gva.es › amb una antelació mínima de 15 dies. En el cas dels exàmens per a l’obtenció i renovació dels certificats de competència professional de conseller de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera, es podran establir diferents horaris per a les diverses especialitats, que s’anunciaran, igualment, amb una antelació mínima de 15 dies abans de la realització dels exàmens, en la pàgina web ‹ www.citma.gva.es ›.
2. La determinació de les dates de realització dels exàmens s’establix en l’annex II d’esta resolució.
ANNEX II
Data de celebració de les proves d’obtenció del certificat d’aptitud professional acreditatiu de la qualificació inicial
31 de gener de 2015
28 de febrer de 2015
28 de març de 2015
23 de maig de 2015
4 de juliol de 2015
12 de setembre de 2015
28 de novembre de 2015
Data de celebració de les proves d’obtenció i renovació dels certificats de capacitació professional de conseller de seguretat per al transport de mercaderies perilloses per carretera
23 de maig de 2015
28 de novembre de 2015
Data de celebració de les proves d’obtenció del certificat de competència professional per a l’exercici de les activitats de transport interior de mercaderies i de viatgers
23 de maig de 2015
28 de novembre de 2015
No es poden realitzar ambdós exercicis en la mateixa convocatòria, cal optar per una de les dos modalitats: mercaderies o viatgers.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia