martes, 27 de enero de 2015

1 Tècnic mitjà (Diplomatura en Turisme) per a la Fundació Destí Menorca.

CONSELL INSULAR DE MENORCA. Fundació Destí Menorca.

Selecciona personal tècnic de la Fundació Destí Menorca

Les tasques a realitzar són les de tècnic en matèria de promoció de l’illa de Menorca tant a l’illa com a l’exterior, mitjançant l’assistència fires, workshops, jornades directes i inverses, així com tasques que per necessitats organitzatives de la Fundació Destí Menorca siguin precises.
Aquesta plaça requereix disponibilitat horària i de mobilitat, així com possibilitat de desplaçar-se fora de l’illa per motius de feina.
Els requisits mínims que han de complir els candidats són els següents:
Titulació acadèmica: Diplomatura en Turisme o equivalent homologable quan hagi estat cursada en un altre estat membre de la UE
Idiomes:
- Castellà: llegua pròpia o nivell avançat per estrangers
- Anglès: llegua pròpia o titulació Avançat 2 de l'Escola Oficial d'Idiomes o equivalent, d'acord a la classificació del marc europeu comú de referència (MCER)
- Alemany: llegua pròpia o titulació Avançat 2 de l'EOI o equivalent, d'acord a la classificació del marc europeu comú de referència (MCER)
Altres requisits o mèrits
A més, es valoraran
- Coneixements informàtics i de temàtica relacionada amb disseny, xarxes socials i comunicació
- Coneixements de màrqueting
- Coneixements de Català a nivell intermig així com d'altres idiomes
- Bons coneixements de l'illa de Menorca.
- Carnet de conduir
Realització d'entrevista. Les persones interessades hauran de presentar un currículum amb fotografia juntament amb els justificants dels requisits i mèrits al·legats (acarats amb l’original). En cas de justificar experiència laboral, s’haurà de presentar un document de vida laboral o qualsevol altre document oficial.

El termini per presentar la documentació serà el divendres 6 de febrer, a la Fundació Destí Menorca, ubicada al Camí des Castell, 28 de Maó. L’horari de recepció serà de 9.00 a 13.00 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia