viernes, 11 de abril de 2014

1 plaça de cap de la brigada d’obres municipal (C1) de l’Ajuntament des Castell (Menorca), mitjançant contracte laboral interí. Concurs – oposició

BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A COBERTURA D'UNA PLAÇA DE CAP DE LA BRIGADA D’OBRES MUNICIPAL DE L’AJUNTAMENT DES CASTELL MITJANÇANT CONTRACTE LABORAL INTERÍ. CONCURS-OPOSICIÓ
PRIMERA.- Objecte de la convocatòria: Cobrir, amb caràcter urgent, mitjançant contracte de treball laboral en la modalitat d’interí, la plaça de “Cap de la Brigada d’Obres Municipal” de l’Ajuntament des Castell. L’esmentada plaça té assignat el grup de classificació C.1 i el seu desenvolupament s’efectuarà a jornada complerta i continua a la Brigada Municipal d’Obres d’aquest Ajuntament.
En el present procés, que es portarà a terme mitjançant concurs - oposició, s’aplicarà la tramitació d’urgència regulada a l’article 50 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
Per a la contractació es seguirà l’ordre de puntuació, excepte en cas de renúncia o situació excepcional de l’aspirant, prèviament informada.
Aquesta oferta es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d’edictes de l’Ajuntament i a la web municipal.   www.aj-escastell.org
SEGONA.- Condicions laborals: Les condicions laborals es desenvoluparan d’acord amb el conveni del Personal Laboral i demés normativa administrativa que afecta a l’Administració Local.
Veure annex. Funcions genèriques del lloc.
TERCERA.- Requisits dels aspirants: Per a prendre part en el procés selectiu és necessari que els/les aspirants reuneixin, en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds, els requisits següents:
· Ser ciutadà espanyol, o, ser nacional d’algun dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors.
També podran ser admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats al quals en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de vint-i-un anys o majors d’aquesta edat, però visquin a càrrec dels seus progenitors.
· Titulació equivalent a la pròpia del grup de classificació C-1 del personal laboral, o equivalent (Batxillerat, cicles formatius de grau superior o equivalent).
· Coneixements d’informàtica a nivell d’usuari. La demostració d'aquests coneixements i el domini a nivell d’usuari de l’Office, a través de programes WORD i EXCEL, així com de navegació per Internet, es practicarà a la fase de mèrits.
· Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l’exercici de les funcions pròpies de la plaça convocada i no patir cap malaltia o defecte físic que impedeixin l’exercici de les funcions pròpies de la plaça que s’ha de proveir.
· No estar inhabilitat per a l’exercici de les funcions públiques ni separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol Administració Pública.
· Disposar del carnet de conduir tipus B.
Els requisits indicats anteriorment s’han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s’han de continuar complint fins a la subscripció del corresponent contracte de treball.
QUARTA.- Instàncies: Les instàncies per sol·licitar prendre part al procés selectiu, en las que els aspirants hauran de manifestar que reuneixen totes i cadascuna de les condicions que s’exigeixen a la Tercera Base s’han de presentar al registre d’aquest Ajuntament (horari: De dilluns a divendres, de
09:00 a 14:00 hores), identificant-hi amb claredat la referència de la convocatòria, han d'anar dirigides al President de la Corporació i en el termini de 15 dies hàbils comptats des del dia següent al de la publicació de l’anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears {de l' 11 al 30 d'abril de 20144, a.i.}     www.aj-escastell.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia