jueves, 3 de abril de 2014

Borsa de Tutors 2014 com a proveïdors de servicis especialitzats per a oferir a les empreses beneficiàries en el marc del programa de formació a empreses en matèria d'internacionalització. Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) té prevista la convocatòria d’ajudes a les empreses de la Comunitat Valenciana per a impulsar el seu accés als mercats internacionals per mitjà d’accions de formació contínua en l’àmbit de la internacionalització de les PIMES cofinançades pel Fons Social Europeu. En este sentit, es preveu la convocatòria d’un programa dirigit a empreses amb escassa experiència en distints àmbits del comerç exterior que estiguen considerant la internacionalització com a ferramenta de millora de la seua posició.
Per això i a fi d’homologar als professionals capacitats per a prestar els servicis de formació a les empreses que seran objecte d’ajuda en la futura convocatòria d’ajudes en l’àmbit referit, IVACE convoca per a l’exercici 2014 la bolsa de tutors per a formació a empreses.
1. Objecte.- La present resolució té per objecte posar en marxa una convocatòria per a seleccionar i homologar proveïdors de servicis de formació en internacionalització per a oferir a les empreses en el marc del Programa de Formació a Empreses en Matèria d’Internacionalització.
2. Definicions.- Als efectes d’esta convocatòria, s’establixen les definicions següents:
– Empresa beneficiària: empresa que presentarà la seua sol·licitud al Programa de Formació a Empreses en Matèria d’Internacionalització convocat per l’IVACE, i que després del procediment de concurrència competitiva previst a este efecte resultarà beneficiària de les accions formatives que prestarà el personal especialitzat en internacionalització empresarial i integrat en la borsa de tutors 2014.
– Personal tutor: persones físiques o jurídiques que s’adherisquen a la present convocatòria per tindre els requisits exigits i que es com· prometen a prestar els servicis de formació en internacionalització a les empreses beneficiàries de la convocatòria d’ajudes aprovada a este efecte per l’IVACE. El conjunt d’adhesions validada conformarà la borsa de tutors 2014.
5. Constitució de la Borsa de Tutors 2014.-
5.1. Criteris d’avaluació: Les persones físiques o jurídiques que desitgen inscriure’s en la Borsa de Tutors 2014 hauran de complir els requisits indicats a continuació, i la seua selecció es realitzarà en règim de concurrència competitiva en funció de la puntuació obtinguda segons els màxims igualment indicats:   ...
5.2. Presentació de sol·licituds d’adhesió:
Les persones físiques o jurídiques que desitgen inscriure’s en la borsa de tutors 2014 hauran d’aportar en la data límit de divendres 17 d’abril de 2014, la documentació següent:
1. Sol·licitud d’adhesió segons el model disponible en la pàgina web de l’IVACE: ‹ http://www.ivace.es ›
2. Fotocòpia simple de títols o diplomes a acreditar.
3. Acreditació suficient de l’experiència professional indicada.
4. Títols oficials expedits per l’Escola Oficial d’Idiomes, certificats expedits per organismes i institucions oficials estrangeres, diplomes expedits per organismes de reconegut prestigi que acrediten el nivell de coneixement de l’idioma, o declaració del professional. En els dos últims supòsits, l’IVACE podrà realitzar les proves que estime convenients per a avaluar el nivell d’idioma del professional.
5. Acreditació suficient dels mèrits indicats.
6. Exclusivament per a candidats/es a personal tutor en Contractació Pública Internacional: creditació suficient d’haver realitzat els projectes de contractació pública internacional indicats.
7. Exclusivament per a candidats/es a personal tutor en la Recerca de Finançament Internacional: acreditació suficient d’haver realitzat els projectes de finançament internacional indicats.
En el cas que siguen persones jurídiques els que desitgen aportar professionals a la borsa de tutors 2014, la inscripció l’hauran de fer les persones jurídiques, amb les seues dades completes, però aportant les dades i els CV dels professionals proposats, perquè puguen ser baremats de la mateixa manera que les persones físiques, en els termes anteriorment esmentats; no obstant això, les persones jurídiques només podran subscriure contractes amb les empreses beneficiàries si les prestacions objecte del contracte estan compreses dins dels fins, objecte o àmbit d’activitat que, d’acord amb els seus estatuts o regles fundacionals, els siguen propis, de tal manera que no podran formar part de la borsa les persones jurídiques que no complisquen tal exigència de capacitat.
La dita documentació s’haurà de presentar davant del Registre d’Entrada de l’IVACE (Castán Tobeñas, 77, accés pel carrer Nou d’octubre, torre 2, planta S-1, 46018 València) o en qualsevol de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
... pàgina web de l’IVACE: ‹ http://www.ivace.es ›.
...
La remuneració al personal tutor es farà contra l’entrega de la factura corresponent i dels entregables indicats en cada fase, segons els imports següents (IVA exclòs):
– Fase I: 2.700 €
– Fase II: 900 €

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia