jueves, 3 de abril de 2014

subvencions als clubs esportius d'elit de la Comunitat Valenciana amb participació en competicions oficials internacionals i/o lligues de màxima categoria nacional d'esport no professional per a l'any 2014.


Primer.- Aprovar les bases per les quals es regula la convocatòria de subvencions als clubs esportius d’elit durant 2014.

Segon.- Convocar la concessió de subvencions a clubs esportius d’elit de la Comunitat Valenciana per un import global màxim de 530.000 euros, ...
ANNEX I
Bases de la convocatòria
Primera. Beneficiaris.- Podran sol·licitar estes subvencions els clubs esportius de la Comunitat Valenciana que complisquen els requisits següents:
1. Estar inscrit en el Registre d’Entitats Esportives de la Comunitat Valenciana.
2. Estar adscrit a la federació autonòmica corresponent.
3. Participar amb equips de categoria absoluta o sènior durant la temporada esportiva 2013/2014 en competicions organitzades per la federació espanyola o internacional corresponent de les que a continuació es detallen i no siguen organitzades per lligues professionals:
) En cas d’esports col·lectius, i considerant com a tals el bàsquet, l’handbol, el beisbol i el softbol, el futbol, el futbol sala, el futbol americà, l’hoquei, el rugbi, el voleibol i el waterpolo:
– Campionats d’Europa o competicions europees de clubs.
– Lligues nacionals oficials de màxima categoria que se celebren per sistema de lliga regular, organitzada per la federació espanyola corresponent.
) En cas d’esports individuals:
– Campionats d’Europa o competicions europees de clubs.
– Lligues nacionals oficials de màxima categoria que se celebren per sistema de lliga en les quals la competició no es realitza en concentració, sinó per un sistema de competició de lliga que es desenrotlla en diverses jornades separades en el temps i integrades per clubs que hagen ascendit a la màxima categoria nacional la temporada anterior 2012/2013 o romanguen en esta, classificats pels seus resultats esportius i trajectòria de la temporada 2012/2013.
4. Tots aquells altres requisits que establix l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Segona. Objecte i aplicació de les subvencions.- 1. Les subvencions a clubs esportius objecte d’esta convocatòria tindran com a finalitat donar suport a la participació del primer equip del club en competicions oficials de caràcter nacional i internacional i la tecnificació de tots els equips de base del club.
2. Les subvencions a clubs es destinaran a finançar els gastos derivats de la participació de tots els seus equips esportius en competicions oficials, com ara desplaçaments, arbitratges, allotjament, manutenció, nòmines, així com altres derivats de la gestió i funcionament del club.
3. Tant si el club presenta el pressupost per temporada esportiva (2013/2014), com si ho fa per any natural (2014), únicament es finançaran els gastos meritats durant l’any 2014.
4. Així mateix, estes subvencions estan sotmeses als requisits i límits establits en el Reglament (CE) número 1407/2013, de 18 de desembre, de la Comissió (DOUE L 352, 24.12.2013), relatiu a l’aplicació dels articles 107 i 108 del Tractat de Funcionament de la Unió Europea a les ajudes de minimis.
Estes ajudes no podran superar en cap cas l’import màxim total per beneficiari de 200.000 euros durant un període de tres exercicis fiscals, ni individualment ni com a resultat d’acumulació amb altres ajudes de minimis concedides al mateix beneficiari, conforme establix el reglament anteriorment mencionat.
Tercera. Sol·licituds i documentació.-1. Les sol·licituds es realitzaran per mitjà d’una instància dirigida a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, segons el model que figura com a annex II de la present convocatòria.
La sol·licitud la firmarà la persona que en el moment de presentarla exercisca la representació del club esportiu, adjuntant un document que ho acredite, llevat que l’acreditació conste en la Direcció General de l’Esport.
2. La instància s’acompanyarà de la informació i documentació següent: ...
6. Les sol·licituds es presentaran en el Registre Auxiliar de la Direcció General de l’Esport, en les seccions d’Esports d’Alacant, Castelló i València, o en qualsevol dels llocs a què es referix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.  ...
7. El termini de presentació d’instàncies serà de 20 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana de la present orde.  {del 4 al 29 d'abril de 2014, a.i.} L’incompliment d’este termini determinarà automàticament l’exclusió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia