jueves, 3 de abril de 2014

ajudes a centres educatius no universitaris de la Comunitat Valenciana sostinguts amb fons públics destinades a la realització de projectes esportius de centre que promoguen l'activitat física i l'esport durant el curs escolar 2013-2014 i estiguen integrats en el projecte educatiu del centre.

Primer.- 1. Convocar la concessió d’ajudes als centres docents públics de titularitat de la Generalitat i als centres docents sostinguts amb fons públics que no siguen de titularitat de la Generalitat, d’ensenyances no universitàries de la Comunitat Valenciana, per a la realització de projectes esportius de centre que promoguen l’activitat física i l’esport durant el curs escolar 2013-2014 i estiguen integrats en el projecte educatiu del centre.

2. Aprovar les bases per les quals es regirà la convocatòria, que s’inclouen en l’annex I d’esta orde, el model de sol·licitud de la qual consta en l’annex II, així com l’annex III.
Segon
1. La quantitat global màxima destinada a l’assignació per gastos extraordinaris de funcionament dels centres docents públics dependents de la Consellería d’Educació, Cultura i Esport de titularitat de la Generalitat serà de 60.000 euros, ... 
ANNEX I
Bases per les quals es regula la convocatòria d’ajudes a centres educatius no universitaris de la Comunitat Valenciana, sostinguts amb fons públics, destinades a la realització de projectes esportius de centre que promoguen l’activitat física i l’esport durant el curs escolar 2013-2014 i estiguen integrats en el projecte educatiu del centre
Primera. Beneficiaris.- Els destinataris d’estes ajudes seran els centres educatius públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana, que impartixen Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.
A més, els centres educatius privats concertats hauran de reunir tots aquells requisits que establix l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Segona. Objecte i aplicació de les ajudes.- 2.1. L’objecte de les ajudes és la realització de projectes esportius de centre durant el curs escolar 2013-2014 que promoguen l’activitat física i l’esport fora de l’horari lectiu i estiguen integrats en el projecte educatiu del centre, així com la implantació del coordinador esportiu o coordinadora esportiva de centre.
2.2. El projecte esportiu de centre és el document marc on s’arrepleguen la filosofia, els objectius, els plans, les actuacions i les activitats per a la promoció de l’activitat física i l’esport que es realitza en el centre educatiu, tant en les seues instal·lacions com fora d’estes. Per a això, ha d’anar associat al projecte educatiu del centre i la programació general anual per a donar coherència a l’acció educativa, i ha d’aconseguir el consens de tota la comunitat educativa implicada: consell escolar, equip directiu, claustre del professorat, AMPA, famílies i entorn local. Així mateix, haurà d’acollir-se i adherir-se al marc nacional de l’activitat física i l’esport en edat escolar.
2.3. El coordinador/a esportiu/iva de centre és la persona encarregada de dinamitzar l’activitat física i l’esport de l’alumnat del centre, i ha d’orientar, planificar i executar el projecte esportiu de centre i ser la persona que actue com a nexe d’unió de l’activitat esportiva lectiva i extralectiva. Podrà ser professorat del centre i, preferentment, el de l’especialitat d’educació física, o personal extern a este amb la titulació adequada necessària per a impartir les activitats, que estaran en funció de la corresponent etapa educativa.
2.4. Els centres que resulten beneficiaris de les ajudes regulades en la present convocatòria seran considerats centres educatius promotors de l’activitat física i l’esport (CEPAFE) de la Comunitat
Valenciana.
Tercera. Sol·licituds i documentació.- 3.1. Les sol·licituds es realitzaran per mitjà d’una instància dirigida a la Consellería d’Educació, Cultura i Esport, segons el model que es trobarà a disposició dels interessats en la Direcció General de l’Esport i en les seccions d’activitat física i esport de les direccions territorials d’Alacant, Castelló i València així com a través de les seues pàgines web ‹ www.jocsesportiuscv.es › i ‹ www.esport.gva.es ›.
Quarta. Termini presentació i esmena.- 4.1. El termini de presentació de sol·licituds, junt amb la resta de documentació requerida, serà de 30 dies naturals a comptar de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana{del 4 d'abril al 3 de maig de 2014, a.i.} L’incompliment d’este termini determinarà automàticament l’exclusió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia