viernes, 4 de abril de 2014

Psicòleg/òloga-director/a als centres de l'organisme autònom de centres socials especialitzats (OACSE). Ajuntament de Benicarló

BASES ESPECÍFIQUES QUE HAN DE REGIR EL PROCÉS SELECTIU CONVOCAT PER A LA CONSTITUCIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL TEMPORAL DE PSICÒLEG DIRECTOR EN ELS CENTRES DE L’ORGANISME AUTÒNOM DE CENTRES SOCIALS ESPECIALITZATS (OACSE)
PRIMERA.- OBJECTE. L’objecte de la present convocatòria és la constitució d’una Borsa de treball temporal de PSICÒLEG/A DIRECTOR/A per a les contractacions laborals temporals, interines o altres necessitats que puguen sorgir en els  centres de l’Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (en endavant OACSE).
SEGONA.-SISTEMA SELECTIU. El sistema selectiu per a la constitució de la borsa de treball serà el de concurs-oposició de conformitat amb el que disposen les bases sisena i setena d’aquestes bases.
QUARTA.- REQUISITS PER A PARTICIPAR EN LA SELECCIÓ. Per a poder concórrer a aquesta convocatòria les persones aspirants hauran de reunir els següents requisits:
Tindre la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que es disposa a l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic
Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques
Tindre complits 16 anys i no excedir, si escau, de l’edat màxima de jubilació forçosa.
No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial per exercir les funcions pròpies del lloc de treball, respecte del qual hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d’altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent que impedisca, en el seu Estat i en els mateixos termes l’accés a l’ocupació pública.
Estar en possessió del títol de Llicenciat en Psicologia o Grau o equivalent. 
VUITENA.- TERMINI, LLOC DE PRESENTACIÓ I ÒRGAN AL QUAL HAN DE DIRIGIR-SE LES SOL·LICITUDS. Les sol·licituds per a prendre part en aquesta convocatòria es dirigiran a la Sra Presidenta de l’Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats, conforme al model general (núm. 3 i 3.1) de l’Organisme Autònom, i es podran presentar indistintament en la Seu de l’Organisme Autònom i en el Registre de l’Ajuntament de Benicarló, i/o en qualsevol de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
a) Seu de l’OACSE: Carrer de Sant Francesc núm 94, entresòl. 
Tel 964 47 5811
b) Ajuntament de Benicarló:  Passeig de Ferreres Bretó ,10. 
Tel 964 47 0050
El termini de presentació de les instàncies serà de 10 dies hàbils a comptar a partir del següent al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província. {del 4 al 15 d'abril de 2014, a.i.}
En les sol·licituds per a prendre part en esta convocatòria les persones aspirants hauran de manifestar que reuneixen tots i cadascun dels requisits exigits en estes bases, referits sempre a la data d’expiració del termini de presentació de   sol · l i ci tuds  l es  i nstànci es s’adjuntarà currículum de la persona aspirant amb l’enumeració dels mèrits aportats, al qual s’acompanyaran els documents originals o fotocòpies compulsades que l’acrediten.
La instància s’acompanyarà de la següent documentació:
1. Fotocopia compulsada del DNI.
2. Justificant d’abonament dels drets d’examen.
3. Titulació exigida en la convocatòria.
4. Certificat de condició legal de persona amb discapacitat, si procedeix.
5. Original o fotocòpia compulsada dels documents que acrediten els mèrits conforme la base cinquena.
No es tindrà en compte cap altre mèrit que els al·legats en aquest moment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia