miércoles, 4 de octubre de 2017

borsa de treball de Tècnic d'Administració General, grup A1, de l'Ajuntament de Carlet (Ribera Alta-València)

Edicte de l'Ajuntament de Carlet sobre aprovació de les bases que han de regir el procediment per al a constitució d'una borsa de treball de Tècnic d'Administració General, grup A1 de titulació i nivell 26, per a cobrir llocs de treball quan es generen necessitats de personals.
EDICTE
Per resolució núm. 2247 de l'alcaldessa de data 22 de setembre de 2017, s'aproven les bases que han de regir el procediment per a la constitució d'una borsa de treball de titulats de Tècnic d'Administració General, grup A1 de titulació i nivell 26 de complement de destí mitjançant el sistema d'accés lliure i procediment de concurs oposició per a cobrir les necessitats temporals de personal que sorgisquen a l'Ajuntament de Carlet en relació a les referides places.
Tots aquells aspirants que presentaren la seua instància d'admissió al procés selectiu que va quedar suspès mitjançant Decret d'alcaldia 1633 de data 30/06/2017 i que no han sol·licitat la devolució de les taxes, quedaran admesos en la llista provisional que es publique.
Les sol·licituds per a formar part en la convocatòria es presentaran durant el plaç de 10 dies hàbils, comptats a partir del dia següent a la publicació de l'anunci d'esta convocatòria en el Butlletí de la Província. {del 5 al 20 de octubre de 2017, a.i.}  www.carlet.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia