jueves, 5 de octubre de 2017

"X Premi Carolina Planells contra la violència de gènere de Narrativa Curta". Ajuntament de Paiporta

Edicte de l'Ajuntament de Paiporta sobre convocatòria del X Premi "Carolina Planells", contra la violència de gènere de narrativa curta.
EDICTE
L'Ajuntament de Paiporta fa pública la convocatòria del "X Premi Carolina Planells contra la violència de gènere de Narrativa Curta" emmarcat dins dels actes commemoratius del Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència contra les Dones, que es celebra el 25 de novembre.
BASES
1. El "X Premi Carolina Planells contra la violència de gènere de Narrativa Curta" estableix dos categories, Categoria juvenil per a joves de 10 a 18 anys i Categoria d'adults per a majors de 18 anys. Per a participar en la categoria juvenil cal ser nascut entre l'1 de gener de 2000 i el 31 de desembre de 2007. Les persones participants nascudes amb anterioritat a l'1 de gener de 2000 participaran en la categoria d'adults.
2. El premi té una dotació de 300,00€ per a la Categoria Juvenil i de 600,00€ per a la Categoria d'Adults. El Jurat podrà declarar-lo desert si estima que cap de les obres presentades té prou qualitat. El Jurat podrà concedir un premi especial de 300,00€ al millor treball presentat per concursants empadronats a Paiporta de la categoria d'Adults i 150,00€ de la Categoria Juvenil. També s'estableix un accèssit de 300,00€ a la millor obra presentada en valencià que no haja resultat guanyadora en cap de les altres categories.
3. La temàtica de les obres que opten a aquest premi serà la igualtat entre dones i homes i la no violència, i podran estar escrites indistintament en valencià o en castellà. Hauran de ser inèdites i no haver estat premiades en altres concursos. Es presentaran per quintuplicat impreses o mecanografiades per una sola cara, i tindran una extensió màxima de 15 fulls de format A4 a doble espai, amb lletra Times New Roman mida 12 i marges mínims de 2 cm.
4. En cada còpia es farà constar, a més del títol de l'obra, el nom, l'adreça, el telèfon el NIF i la data de naixement de l'autor/a. Si l'autor/a desitja presentar-se al premi baix un pseudònim, haurà d'adjuntar la plica corresponent.
5. El termini d'admissió d'originals es tancarà el dia 13 d'octubre de 2017 a les 14 hores. Les obres es presentaran al Registre General de l'Ajuntament de Paiporta en sobre tancat. Al sobre haurà de constar la inscripció "X Premi Carolina Planells contra la violència de gènere de Narrativa Curta".
6. El jurat estarà integrat per un màxim de sis membres, que seran designats per l'Ajuntament de Paiporta.
7. El veredicte es farà públic en el marc de l'Acte Commemoratiu del Dia Internacional per a l'eliminació de la Violència contra les Dones, que s'anunciarà prèviament.
8. Adjudicat el Premi, els concursants podran retirar els seus originals en l'Auditori Municipal -prèvia cita telefònica- a partir del dia laborable posterior a la concessió del Premi i durant el termini de 10 dies naturals. L'Ajuntament podrà destruir els originals no retirats dintre d'aquest termini i no respondrà en cap cas per la pèrdua d'algun original.
9. L'Ajuntament de Paiporta publicarà els relats guanyadors i demanarà autorització als autors/es dels treballs finalistes per a la seua publicació (fins un màxim de 5 relats de cada categoria) en una publicació que editarà per a tal fi.
10. La presentació al concurs comporta l'acceptació d'aquestes bases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia