jueves, 7 de diciembre de 2017

1 plaça de tècnic/a en serveis econòmics. Ajuntament de Tarragona

Ajuntament de Tarragona  ANUNCI sobre aprovació de les bases i la convocatòria que regiran el procés selectiu del concurs oposició lliure, per a la provisió d'una plaça de tècnic/a en serveis econòmics.
La consellera delegada de Recursos Humans, per Decret de 10 de novembre de 2017, va aprovar les bases i la convocatòria que regiran el procés selectiu per a la provisió amb caràcter de personal funcionari de carrera, pel sistema de concurs oposició lliure, d'una plaça de tècnic/a en serveis econòmics, classificada a l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnics/ques diplomats/des, grup A, subgrup A2. 
CONDICIONS QUE HAURAN DE REUNIR ELS ASPIRANTS. Per prendre part en el concurs oposició lliure són requisits necessaris, entre d'altres:
a) Tenir complerts 16 anys d'edat.
b) Tenir coneixements de nivell de suficiència C1 de llengua catalana (nivell C). Aquests coneixements s'acreditaran documentalment.
c) Estar en possessió d'un títol universitari de grau de Finances i Comptabilitat, grau d'Economia, grau en Direcció i Administració d'Empreses, diplomatura en Ciències Empresarials o haver superat tres cursos complets de llicenciatura en les especialitats que s'indiquen sempre que d'acord amb el pla d'estudis s'estableixi que la durada total de la llicenciatura és de cinc anys, de conformitat amb la disposició transitòria cinquena de la Llei 30/1984, de 2 d'agost, de mesures per a la reforma de la funció pública, o bé haver superat un primer cicle i haver realitzat en conjunt 180 d'alguna de les llicenciatura assenyalades, sempre que d'acord amb el pla d'estudis s'estableixi que per a l'obtenció de la llicenciatura és necessari la realització d'un mínim de 300 crèdits, de conformitat amb la disposició addicional primera del Reial decret 1272/2003, de 10 d'octubre.
TERMINI DE PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES. El termini per a presentar les instàncies sol·licitant prendre part en aquest procés selectiu comptarà des de la publicació de la convocatòria corresponent al DOGC {del 5 de desembre de 2017 al ... de gener de 2018, a.i.} o al BOE, fins a 20 dies naturals a partir de l'endemà de la darrera publicació.
Les bases complertes de la referida convocatòria es troben exposades íntegrament a la seu electrònica.
La qual cosa es fa pública per a general coneixement.
www.tarragona.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia