jueves, 7 de diciembre de 2017

borsa de treball temporal peo oficis multiples i soterrador de l'Ajuntament de l'Alqueria de la Comtessa.(Safor-València)

- Anunci de l'Ajuntament de L'Alqueria de la Comtessa sobre bases per a la constitució d'una borsa de treball temporal peo oficis multiples i soterrador.
ANUNCI
Per Acord de la Junta de Govern Local de data 13/11/2017, es van aprovar les bases i la convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball temporal peo oficis multiples i soterrador de l'Ajuntament de l'Alqueria de la Comtessa.
En la pàgina web municipal www.lalqueriadelacomtessa.es i en el tauler de l'anuncis de l'Ajuntament apareixen íntegrament publicades les bases reguladores de la convocatòria en els termes en què figuren en l'expedient.
El termini de presentació de sol·licituds serà de deu dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província. {del 8 al 22 de desembre de 2017, a.i.}
Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es publicaran en la pàgina web i tauler d'anuncis de l'Ajuntament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia