jueves, 7 de diciembre de 2017

borsa de treball de personal administratiu, afecta a diversitat funcional i sense diversitat funcional. Ajuntament de Xirivella.

... borses de treball en les places d'administratius.
BASES ESPECÍFIQUES DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CREACIÓ DE BORSES DE TREBALL PER COBRIR VACANTS O SUBSTITUIR LLOCS DE TREBALL QUE ES TROBEN EN SITUACIÓ D'IT, MATERNITAT, VACANCES, PERMISOS, O PER ACUMULACIÓ DE TASQUES EN PLACES DE PERSONAL ADMINISTRATIU DE L'ESCALA D'ADMINISTRACIÓ GENERAL.
Primera.- Estes bases es regiran per les bases generals de la borsa de treball aprovades per la Resolució 1634/2017, de data 1 d'agost, publicades en DOGV 8115 de data 29 d'agost del 2017, i en el que no regule, per les bases generals de selecció i provisió en propietat de les places de personal funcionari vacants en la plantilla de l'Ajuntament de Xirivella aprovades per acord plenari de data 18/12/2003, amb les modificacions puntuals de determinats aspectes en posteriors acords plenaris de data 15/04/2004, publicades en BOP 121, de data, 22 de maig del 2004; modificació de data 16/09/2004, publicades en BOP 290, de data 6/12/2004, modificació de data 29/22/2007, publicada en BOP 61, de data 12/03/2008, modificació de data 28 de març de 2013, punt 3.5, publicat en BOP 90, de data 17 d'abril de 2013, i la resta de normativa aplicable.
Segona.- Les borses que s'han de constituir seran, segons detall:
BORSA DE TREBALL DE PERSONAL ADMINISTRATIU AFECTA A DIVERSITAT FUNCIONAL I SENSE DIVERSITAT FUNCIONAL.
CLASSIFICACIÓ: Escala administració general, subescala administrativa, grup C, subgrup C1.
Tercera.- Requisits.- Les persones aspirants hauran de reunir, a més dels requisits generals establits en les base tercera de les bases generals de la borsa de treball, els requisits següents:
c) Perfil Lingüístic:
Certificat de coneixement de nivell mitjà de valencià, expedit per la JQCV o equivalent. En el cas que les persones aspirants no tinguen el certificat abans de finalitzar el termini de presentació d'instàncies, hauran de realitzar la prova establida en la fase prèvia.
d) Titulació:
Títol de batxiller, BUP, COU, FPII, accés a la Universitat majors de 25 anys o titulació equivalent, o en condicions d'obtindre`l abans de la data en que finalitze el termini de presentació d'instàncies. En tot cas les equivalències hauran de ser aportades per la persona aspirant, mitjançant certificació expedida a l'efecte per la Administració competent.  www.xirivella.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia