jueves, 1 de agosto de 2019

1 Tècnic/a superior nivell 1, grau 1.1 de l'Àrea d'Internacionalització i Generació del Coneixement. Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

L'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya convoca les següents convocatòries de provisió externa:
   - Un lloc de treball de Tècnic/a superior nivell 1, grau 1.1 de l'Àrea d'Internacionalització i Generació del Coneixement (taxa ordinària de reposició).
   - Un lloc de treball de Tècnic/a superior nivell 1, grau 1.1 de l'Àrea d'Avaluació de la Qualitat (taxa extraordinària o addicional per a l'estabilització de l'ocupació temporal del personal laboral d'AQU Catalunya).
   - Un lloc de treball de Tècnic/a superior UNEIX-Winddat nivell 1, grau 1.4 de l'Àrea d'Internacionalització i Generació del Coneixement (taxa extraordinària o addicional per a l'estabilització de l'ocupació temporal del personal laboral d'AQU Catalunya).
   - Un lloc de treball de Tècnic/a superior UNEIX-Winddat nivell 1, grau 1.1 de l'Àrea d'Internacionalització i Generació del Coneixement (taxa extraordinària o addicional per a l'estabilització de l'ocupació temporal del personal laboral d'AQU Catalunya).
Les persones interessades poden consultar les bases, tota la documentació relativa a les convocatòries i el mitjà de presentació de sol·licituds a la pàgina web de l'Agència: http://www.aqu.cat/aqu/treballa/index.html.
El període de presentació de sol·licituds i de la documentació requerida comprèn des del dia següent a la publicació d'aquest anunci al DOGC i la publicació de les convocatòries a la pàgina web fins al dia 13 de setembre de 2019.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia