lunes, 26 de agosto de 2019

borsa de treball d'auxiliars administratius/ves. 1 'Auxiliar tècnic de biblioteca. Ajuntament de Canovelles (Barcelona)

Ajuntament de Canovelles
L'Ajuntament de Canovelles procedeix a la convocatòria pública del procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball d'auxiliars administratius/ves per a contractacions temporals i/o nomenaments interins de l'Ajuntament de Canovelles, mitjançant sistema de concurs-oposició per a cobrir de manera àgil possibles vacants, nomenaments, contractacions temporals o per atendre necessitats urgents i inajornables.
Les bases que regiran aquesta convocatòria s'han publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 31 de juliol de 2019, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Canovelles, al Portal de Transparència i a la web municipal www.canovelles.cat.
El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies naturals a comptar des del següent al de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya {del 27 d'agost al 16* de setembre de 2019, a.i.}, i s'hauran de lliurar al Registre General de l'Ajuntament de Canovelles.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia