jueves, 29 de agosto de 2019

Borsa de treball de Mestre/a de Formació Permanent d'Adults. Ajuntament de Quatretonda (Vall d'Albaida-València)

Resultado de imagen de quatretonda comarcaEdicte de l'Ajuntament de Quatretonda sobre convocatoria bases mestre/a formació de persones adultes.
EDICTE
L'Alcaldessa ha dictat el següent decret, que literalment diu aixi; :
"DECRET Nº 26.07.006
Vist el decret de l'Alcaldia nº 80/2015.
Sent que es precisa l'actualització de la borsa creada en aquell moment, ja que han transcorregut ja 4 anys, per cobrir possibles baixes del personal .
HE RESOLT:
PRIMER .- Aprovar les bases per a la formació d´una borsa de treball de mestre de l´escola municipal de formació d´adults.
"BASES ESPECÍFIQUES PER A LA FORMACIÓ D´UNA BORSA DE TREBALL DE MESTRE/A DE L´ESCOLA MUNICIPAL DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES."
PRIMERA: OBJECTE
Aquestes bases específiques tenen per objecte establir les normes per les quals ha de regir-se el procés selectiu, mitjançant concurs de mèrits per a construir una borsa de treball de mestre/a de l´escola de formació d´adults.
Es podrà recórrer a aquesta borsa de treball per a la cobertura de places de personal laboral d´aquesta categoria.
La contractació dels aspirants es realitzarà recorrent a les modalitats de contractació previstes en el Text Refós de la Llei de l´estatut dels Treballadors.
La jornada laboral del personal seleccionat serà jornada parcial de 22.5 hores.
Les funcions per al desenvolupament de les tasques docents són les inherents a mestre/a tenint en compte l´estructura i organització del Centre de Formació de Persones Adultes, que es detallen a continuació:
1. Progamar les unitats didàctiques de cada matèria, tenint present les característiques especifiques de l´Escola de Persones Adultes.
2. Concretar i desenvolupar el disseny curricular de les matèries (Objectius, competències bàsiques i metodològiques).
3. Desenvolupar i executar l´acció tutorial.
4. Realitzar l´avaluació de l´alumnat segons el criteris establerts en el disseny curricular.
5. Realitzar la memòria acadèmica al final de curs.
6. Participar, si escau, en els actes acadèmics i les reunions de les escoles de persones adultes comarcals.
7. Visar les certificacions i els documents oficials del centre que depenen de les seves funcions docents.
8. Gestió de l´activitat administrativa del centre, vetllant per la seva ordenació, unitat i eficàcia.
9. L´organització i el seguiment de les activitats docents d´acord amb les instruccions de la regidoria d'educació i els criteris fixats.
10. Totes aquelles funcions relacionades amb la seva categoria que li siguin encomanades pel seu superior.
SEGONA: REQUISITS GENERALS I REQUISITS PARTICULARS DE LES PERSONES ASPIRANTS. Per a prendre part en el procés de selecció serà necessari que les persones aspirants reunisquen, a la data de finalització del termini de presentació d´instàncies, els següents requisits amb caràcter general:
a) Tindre la nacionalitat espanyola sense perjudici del que disposa l´article 57 del
TREBEP.
b) Tenir complits setze anys i no excedir, si és el cas, l´edat màxima de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol del Grau o diplomat en mestre/a d´educació primària o complir les condicions per a obtenir-lo abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.
d) Estar en possessió del Titol de Mestre en Valencià.
e) Estar en possessió del títol de nivell B1 de coneixements de l'anglès
f) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap limitació física o psíquica que siga incompatible amb el desenvolupament de les funcions corresponents.
g) No trobar-se inmers en cap dels supòsits d´incompatibilitat previstos en la Llei 53/84, de 26 de decembre, d´incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques.
h) No haver sigut separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni estar inhabilitat per al desenvolupament de funcions públiques.
i) Posseir capacitat funcional per a l´acompliment de les tasques objecte del treball per al qual es convoca aquesta borsa.
j) No haver sigut condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i indemnitat sexual, d´acord amb l´art. 13.5 de la Llei Orgànica 1/1996, de 15 de gener, de protecció jurídica del menor, en la redacció de l´art. 1.8 de la Llei 26/2015, 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i a l´adolescència.
TERCERA: PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ, ADMISSIÓ I BAREMACIÓ DE MÉRITS. El model de sol·licitud, es facilitarà en les oficines municipals. Aquest imprès també es pot obtenir al web municipal www.quatretonda.es.
La convocatòria i resta d´anuncis es publicarà en el mitjans indicats en la base dotzena.
La presentació de les sol·licituds es farà en el registre de entrades de l´ajuntament o en qualsevol dels registres enumerats en l´article 16.4 de la Llei 39/2015, d´1 d´octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.
En cas de presentar la sol·licitud per algun dels mitjans previstos en aquella llei, es demana a les persones aspirants que avancen aquesta sol·licitud via e-mail a registre@quatretonda.org, acompanyant una còpia de la instancia presentada i segellada per l´organisme corresponent.
Juntament amb la sol·licitud de participació, els aspirants hauran d´acompanyar la següent documentació original i còpia per a compulsar-los:
a) DNI original: cal mostrar-lo en el moment de presentar la instància o adjuntar-lo en cas de presentar-lo per un altre mitjà.
b) Titulacions exigides en la base segona (Original i Copia).
c) Documentació acreditativa dels mèrits que vol fer valdre segons la base sisena i setena. 
El termini de la presentació de sol·licituds serà de 10 dies naturals que conten a partir de l´endemà al de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de València [29 de Agosto de 2019 - BOP 166]. {del 30 d'agost al 9* de setembre de 2019, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia