lunes, 16 de abril de 2012

Proves per a l’obtenció del carnet de conductor de taxi en les àrees de prestació conjunta d’Alacant i Castelló. Agència Valenciana de Mobilitat.

Agència Valenciana de Mobilitat. RESOLUCIÓ de 3 d’abril de 2012, de la directora de l’Agència Valenciana de Mobilitat, per la qual es convoquen proves per a l’obtenció del carnet de conductor de taxi en les àrees de prestació conjunta d’Alacant i Castelló. [2012/3446]
RESOLUCIÓN de 3 de abril de 2012, de la directora de la Agencia Valenciana de Movilidad, por la que se convocan pruebas para la obtención del carné de conductor de taxi en las áreas de prestación conjunta de Alicante y Castellón. [2012/3446]
Primer.- Convocar la realització de les proves per a l’obtenció del carnet de conductor de l’àrea de prestació conjunta d’Alacant i de l’àrea de prestació conjunta de Castelló.
Les proves per a l’obtenció del carnet de conductor de les distintes àrees de prestació conjunta es realitzaran en el dia, a l’hora i al lloc indicats en l’apartat A) de l’annex d’esta resolució.
Segon.- El tribunal qualificador estarà format pels membres indicats en l’apartat B) de l’annex d’esta resolució.
Tercer.- Les sol·licituds es podran presentar entre els dies 10 al 30 del mes immediatament anterior a la data d’examen, els dos inclosos, al Registre de l’Agència Valenciana de Mobilitat o per qualsevol de les formes establides en l’article 1 del Decret 130/1998, de 8 de setembre, del Consell de la Generalitat Valenciana. Les sol·licituds que es presenten a través de les oficines de Correus s’hauran d’entregar en sobre obert perquè puguen ser segellades pel funcionari de Correus abans de ser certificades.
Quart. Admissió a les proves.- 1. Coneixement del castellà per als aspirants que no posseïsquen la nacionalitat espanyola:
Els aspirants que no posseïsquen la nacionalitat espanyola i del seu origen no es desprenga el coneixement del castellà hauran d’acreditar el coneixement d’este per mitjà del certificat de nivell bàsic d’espanyol expedit per les escoles oficials d’idiomes, o estar en possessió d’una titulació acadèmica espanyola expedida per l’òrgan oficial competent en el territori espanyol.
2. Per a ser admesos a les proves el personal aspirant haurà de disposar, a més, dels requisits següents:
a) Estar en possessió del carnet de conduir del tipus B+BTP o superior o homologats.
b) Haver abonat els drets d’examen.
3. Una vegada superades les proves per a l’obtenció del carnet de conductor de les distintes àrees de prestació conjunta, així com per a la seua renovació s’haurà d’acreditar no tindre antecedents penals per mitjà del corresponent certificat expedit pel Ministeri de Justícia.
Quint.- Documentació que ha d’adjuntar a la sol·licitud:
a) Una fotocòpia compulsada del document nacional d’identitat.
b) Una fotocòpia compulsada del permís de conduir.
c) Una foto dimensions de carnet.
d) Autorització per a sol·licitar el certificat que acredite no tindre antecedents penals, emés pel Ministeri de Justícia.
e) Un exemplar per a l’administració de l’imprés de pagament dels drets d’examen, amb el certificat mecànic o la firma autoritzada de l’entitat financera col·laboradora.
Sext.- El procediment i els terminis per a l’exposició de llistes provisionals i definitives, el desenrotllament, contingut i programa de les proves, així com els resultats dels exàmens, s’ajustaran al que establix l’annex I de la Resolució de 30 de març de 1998, de la Direcció General de Transports, per la qual s’establixen les bases de les proves per a l’obtenció del carnet de conductor de taxi en les àrees de prestació conjunta existents a la Comunitat Valenciana.
ANNEX
A) Llocs, dates i horaris de la realització dels exercicis:
Alacant:
Dia: 26 de maig de 2012.
Hora de començament: 09.30 h.
Lloc: Universitat Miguel Hernández.
Av. Ferrocarril, s/n
03220 Elx (Alacant)

Castelló de la Plana:
Dia: 26 de maig de 2012.
Hora de començament: 09.30 h.
Lloc: Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Castelló.
Germans Bou, 79
12003 Castelló de la Plana
Periode de presentació de sol·licituds, per tant, serà del 10 al 30 d'abril, ambdòs inclosos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia