jueves, 19 de abril de 2012

ajudes en matèria d’internacionalització i promoció comercial per a l’exercici 2012.

ORDE 7/2012, d’11 d’abril, de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç, per la qual es regulen les ajudes en matèria d’internacionalització i promoció comercial per a l’exercici 2012. [2012/3689]
ORDEN 7/2012, de 11 de abril, de la Conselleria de Economía, Industria y Comercio, por la que se regulan las ayudas en materia de internacionalización y promoción comercial para el ejercicio 2012. [2012/3689]
1. Objecte i àmbit.- L’objecte de la present orde és establir el règim de la concessió d’ajudes amb l’objecte d’afavorir la internacionalització de les empreses i la promoció dels productes de la Comunitat Valenciana, durant l’exercici 2012, així com contribuir a la realització d’accions de promoció que permeten incrementar i consolidar la seua presència en els principals mercats internacionals d’acord amb les consignacions pressupostàries que per a l’exercici 2012 establix la Llei 10/2011, de 27 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2012.
3. Entitat col·laboradora.- 1. De conformitat amb el que establix l’article 47.4.a del text refós de la Llei d’Hisenda Pública de la Generalitat i l’article 12 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, l’entrega i distribució dels fons públics als beneficiaris correspondrà a l’Institut Valencià de l’Exportació, IVEX, SA, (d’ara en avant IVEX), ...
4. Beneficiaris de les ajudes.- 1. Podran ser persones beneficiàries de les ajudes: els consorcis, grups de promoció i empreses amb personalitat jurídica pròpia i domicili social a la Comunitat Valenciana que s’especifiquen en cada apartat d’esta orde.
2. Queden excloses les comunitats de béns i les societats civils sense personalitat jurídica, així com les associacions, fundacions, administracions públiques i en general, les entitats sense ànim de lucre.5. Les ajudes previstes en la present orde podran arribar fins al 60% del cost (IVA exclòs), de les accions previstes per a l’any 2012, corresponent als gastos que s’especifiquen com a subvencionables en els diferents apartats d’esta orde, sempre que el pressupost mínim elegible de la sol·licitud de cada empresa i la seua deguda justificació siga de 1.000,00 €.
6. Presentació de sol·licituds i termini. Documentació.- 1. Les sol·licituds i la documentació annexa per a l’obtenció de les ajudes regulades per la present orde hauran de dirigir-se a la Direcció General d’Internacionalització i presentar-se per mitjà de l’imprés normalitzat en el Registre General de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç (carrer de Colom, núm. 32, 46004 València), o en qualsevol
altra de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En el cas que s’optara per presentar la sol·licitud en una oficina de Correus, haurà de fer-se en sobre obert perquè siga datada i segellada per l’oficina de Correus abans de ser certificada.
2. L’imprés normalitzat de sol·licitud s’omplirà utilitzant l’aplicació dissenyada per a estes ajudes que apareix en la pàgina web de l’IVEX, www.ivex.es
9. El termini de presentació de sol·licituds serà l’establit per a cada tipus d’ajuda en els articles corresponents de la present orde.
TÍTOL II
Suport a la realització d’accions de promoció per a la internacionalització dels productes valencians
CAPÍTOL I
Participació d’empreses de la Comunitat Valenciana en accions organitzades per associacions empresarials, consells reguladors de denominació d’origen de la Comunitat Valenciana i cambres de comerç de la Comunitat Valenciana; accions realitzades per empreses de la Comunitat Valenciana a nivell individual; suport a la participació en fires internacionals en territori nacional; participació d’empreses de la Comunitat Valenciana en accions organitzades per l’IVEX.
Secció primera. Participació d’empreses de la Comunitat Valenciana en accions organitzades per associacions empresarials, consells reguladors de denominació d’origen de la Comunitat Valenciana i cambres de comerç de la Comunitat Valenciana.
16.2. El termini per a la presentació de les sol·licituds per a este tipus d’accions finalitzarà el dia 18 de maig de 2012.
Secció segona. Accions realitzades per empreses de la Comunitat Valenciana a nivell individual.
21.2. El termini de presentació de sol·licituds comprendrà des de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana fins al 18 de maig de 2012.
Secció tercera. Suport a la participació en fires internacionals en territori nacional
26.2. El termini per a la presentació de sol·licituds serà des de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i la data límit serà el 18 de maig de 2012.
Secció quarta. Suport a la participació agrupada d’empreses de la Comunitat Valenciana en accions organitzades per l’IVEX.
31.2.El termini de presentació de sol·licituds comprendrà des de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana fins al 18 de maig de 2012 per a les accions del primer trimestre i s’entén per estes aquelles l’inici de les quals es produïsca a
partir de l’1 de gener i per a les del segon trimestre s’entén per estes aquelles l’inici de les quals es produïsca a partir de l’1 d’abril.
Per a les accions del tercer trimestre el termini finalitza el 7 de setembre de 2012 i s’entén per estes aquelles l’inici de les quals es produïsca a partir de l’1 de juliol.
Per a les del quart trimestre, el termini finalitza el 7 de setembre i s’entén per estes aquelles l’inici de les quals es produïsca a partir de l’1 d’octubre.
CAPÍTOL II
Accions realitzades dins del programa d’internacionalització, per part d’empreses que actuen agrupadament, els consorcis d’exportació i/o grups de promoció establits a la Comunitat Valenciana
36.2. El termini de presentació de sol·licituds comprendrà des de l’endemà a la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana fins al 18 de maig de 2012.
CAPÍTOL III
Establiment d’oficines de representació en mercats exteriors
41.2. El termini de presentació de sol·licituds comprendrà des de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana fins al 18 de maig de 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia